Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
2 ürün bulunuyor.

MARKA

Babyjem (1)
Ninniline (1)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Unisex (1)

Bebek Yastığı

Bebeğinizin rahat bir uyku uyuyabilmesi için kafasının desteklendiği bebek yastığı size yardımcı olmak için üretildi. Bebeklerin ve çocukların boyunları yetişkinlerden kısa olduğu için mümkün olduğunca ince bir yastık seçilmelidir. Alerjik yapıda olan bebek ve çocuklar için kuş tüyü ve yünlü yastık tercih edilmemelidir, ayrıca bu yastıklar çok yumuşak olduğu için bebeğinizin kafasının yastığa gömülme riski oluşabilir. İlk dönemlerde bebekler için en uygun pozisyon yan yatmaktır. Bu pozisyona uygun bebek yastığı seçerek ve bebeğinizi yan yatırarak kafasının arkasına ve boynuna baskıyı azaltmış olursunuz. Bebek odası tekstili için gerekli tüm ürünler web sitemizde ve mağazalarımızda sizi bekliyor.

Bebek Yastık Modelleri

Bebeğinizin ihtiyaçlarına ve vücut yapısına göre tercih edeceğiniz bebek yastık modelleri de farklılık gösterecektir. Alerjik ve hassas bünyeler için mikrofiber yastıkların tercih edilmesinde fayda bulunmaktadır. Bunun haricinde bir sağlık problemi tetikleyicisi olmaması için reflü yastığı kullanmak bebeğiniz için uygun olabilir.

Yenidoğan bebekler için en uygun pozisyon yan yatmaktır. Bu pozisyona uygun yan yatış yastığı seçerek ve bebeğinizi yan yatırarak kafasının arkasına ve boynuna yapılan baskıyı azaltmış olursunuz. Tehlikeli uyku pozisyonlarını ortadan kaldırmak için boğulma önleyici ya da destekli güvenli uyku bebek yastık modelleri tercih edilebilir. Sadece aksesuar olarak ya da bebeğinizin oynaması ve eğlenmesi için de sevimli hayvan figürlü tırtıl yastıkları Babyjem ürünleri içinde bulabilirsiniz. Ayrıca Ninniline, Sevibebe, Funnababy gibi markaları da inceleyebilirsiniz.

 
Devamını Göster