Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi
Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi

Baby Alive

Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
759,90 ₺569,93 ₺
3+ Yaş
1

HAS-F1681_64413

5010993813933

Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi Özellikleri

 

Hem Beslenebilen Hem de Suda Oynayabilen Baby Alive Oyuncak Bebeği 

Baby Alive'in yeniden kullanılabilir katı oyuncak bebek maması, buz dondurma kalıbı ve çubuğuyla çocuklar, Baby Alive oyuncak bebeklerini beslemek için dondurma şekilleri oluşturabilecek! Plastik bezindeki kapak sayesinde, yemek yiyen ve "kakasını” yapan bu oyuncak bebeğin altını kolayca değiştirebilirsiniz. Plastik bezin kapağını açın, içindekileri boşaltın ve tekrar oynayın! Suda oynamadan önce, kapaktaki ve arka bölmedeki tüm katı oyuncak bebek mamasını çıkarın. Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi oyuncak bebeği artık suda oyun için hazır!

 

 Bebeğinle Yaz Eğlencesi İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Baby Alive kutusuna; çıkarılabilir bikini üstü ve pareo, güneş gözlüğü, gladyatör sandaletler, 2 kutu katı oyuncak bebek maması, buz dondurma kalıbıyla çubuğu, çatal/kaşık seti ve tarak dahil.
  • Bu sevimli Baby Alive oyuncak bebeği, yaz temalı giysisi ve aksesuarlarıyla çocuklar için harika bir doğum günü veya tatil hediyesi olabilir.
  • Oyuncak dondurmalar oluşturmak ve Baby Alive oyuncak bebeği beslemek için kutuya dahil yeniden kullanılabilir katı oyuncak bebek mamasını, buz dondurma kalıbını ve çubuğu kullanın!
  • Karşınızda hem beslenebilen hem de suda oynanabilen ilk Baby Alive oyuncak bebeği!
  • Katı oyuncak bebek mamasının tamamını çıkardığınızda Baby Alive oyuncak bebeği suya dalmak için hazır!
  • Bu eğlenceli et bebekle evcilik oynamak çok keyifli!
  • Plastik bezin kapağı sayesinde, yemek yiyip "kakasını" yapan bu oyuncak bebeğin altını değiştirmek çok kolay! Kapağı açın, bezi boşaltın ve tekrar oynayın!
  • Besleme, alt değiştirme, suda oynama ve elbise giydirme eğlencesi içeren Baby Alive Bebeğimle Yaz Eğlencesi, çocuklara çok çeşitli oyunlar sunuyor.
  • 3 yaş ve üzeri içindir.
  • Küçük parçalar. 3 yaşından küçük çocuklar için uygun değildir.
  • Toksik madde içermez.
  • ASTM D4236’ya uygundur.
  • Hazırlanan katı oyuncak bebek mamaları, çocuğun becerisine göre farklılık gösterebilir.
  • Tuzlu suda veya klorlu havuz suyunda kullanılmamalıdır.
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>