Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton
BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton

BabyBjörn

BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
3.899,00 ₺
1

BB980755

7317680980755

BabyBjörn One Kanguru Beige Leopard Cotton Özellikleri

 

Pamuklu Şık Kanguru

BabyBjörn One Kanguru, bej leopar deseni ile ebeveynlerin beğenisine sunuluyor. Ergonomi ve eşsiz tasarımı bir araya getiren One Kanguru, kanguru ve sling kategorisinde ebeveynlerin yeni gözdesi olacak! Bebekler özellikle ilk aylarda ebeveynlerine bedensel olarak yakın olma ve göz kontağı kurma ihtiyacı hissederler. Anne ve babasının bedeninin ısısı, kalp atışınız ve sesi, bebeğinizde yakınlık ve güven hissi oluşturur. Büyüyen ve gelişen çocuğunuzun baş, kalça ve sırt bölgesini doğru şekilde desteklemek için çocuk doktorları ile birlikte yapılan çalışmalar sonucundan geliştirilmiştir. BabyBjörn One Kanguru, kullandığınız süre boyunca size ve bebeğinize mükemmel bir konfor sunar. Özel tasarımlı bel kemeri ve dolgulu omuz askıları sayesinde baskıyı önleyen ergonomik tasarıma sahiptir. Çocuğunuz ve bebeğinizin konforu için oturma bölümü konforlu ve yumuşacıktır. 

 

One Kanguru Beige Leopard Cotton İçerik ve Teknik Özellikleri

  • BabyBjörn One Kanguru'yu tek başınıza her pozisyonda kolayca kullanabilirsiniz. Yenidoğanlar için tasarlanmış özel yüksekliği sayesinde bebeğinizi göğsünüzün üzerinde ve kalbinize yakın olarak uygun şekilde taşıyabilirsiniz.
  • Bebeğiniz biraz daha büyüdüğünde kanguru yüksekliğini biraz alçaltabilir, kangurunun yönünü içe veya dışa dönük olarak kullanabilirsiniz.
  • 12. aydan itibaren bebeğinizi arkada taşıyabilir, çocuğunuzu güvenle ve kolayca kanguruya tek başınıza yerleştirebilirsiniz.
  • BabyBjörn One Kanguru'yu test eden Uluslararası Kalça Çıkığı Enstitüsü, ürünlerin kalça gelişimine zarar vermediğini onaylamıştır. Buna göre, yenidoğan bebeğin kalçası kangurularda doğru desteği almakta ve bacakları dışa doğru açılı olarak en uygun pozisyonda durmaktadır. Bu şekilde bebeğinizin ilk aylarda önem taşıyan doğru kalça eklem gelişimi desteklenmektedir.
  • Bacak pozisyonu genişliği ayarlanabilir.
  • Dayanıklı baş koruma desteği bebeğiniz dışa dönük durduğunda katlanabilir.
  • Ayarlanabilir dolgun omuz askı tasarımı ve baskıyı azaltan bel kemeri hem ebeveynler için hem de bebek için konfor sağlar.
  • Sağlığa zararlı hiçbir malzeme içermemektedir. Tüm kumaşlar bebeğinizin cildine zarar vermeyecek şekilde test edilmiştir ve güvenlidir.
  • Eko-Teks 100 standardı, 1. sınıf sertifikalıdır.
  • %60 pamuk ve %40 polyesterden üretilmiştir.
  • Makinede 40 derecede yıkanabilir. (Ayrı olarak yıkayınız. Çevre dostu, yumuşak ve renk açıcı özelliği olmayan deterjan kullanınız.)
  • Taşıma kapasitesi: Maksimum 15 kg
  • Yaş grubu: Doğumdan itibaren yaklaşık 3 yaşına kadar kullanıma uygundur.

 

BabyBjörn Kanguru One Cotton MIX / Beige Leopard

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>