Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple
BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple

BabyBjörn

BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
249,00 ₺
1

BB462633

7317680462633

BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple Özellikleri

 

Yumuşak Plastik Önlük

BabyBjörn Yumuşak Plastik Önlük, çocuğunuzun bedenine mükemmel uyum sağlamak için ergonomik olarak tasarlanmış harika bir önlüktür. Çocukların boynuna gelen kısmın yumuşacık hissedilmesi için minik, sürtünmeyen, yumuşak boncuklar kullanılarak tasarlanmıştır. Minikler masada ne kadar hareketli olursa olsun, dökülen yemek parçaları önlüğün dışa kıvrık cep kısmında kalır bu sayede yemek yerken bebeğinizin etrafı kirletmesini engellemiş olur. Su geçirmez özelliği sayesinde ise dökülen yemek ve sıvılar bebeğinizin kıyafetine geçmez. Boyutları çocuğunuzun gelişimine göre ayarlanabilir. Takılması ve çıkarılması ebeveynler için son derece kolaydır. Kıvrık cep masanın alt kısmında kalıp sıkışmayacak şekilde ideal boyutta tasarlanmıştır. Artık yıkanması gereken kumaş önlüklere gerek yok, BabyBjörn Yumuşak Plastik Önlüğü su ile çalkalayın ve tekrar kullanın.

 

Yumuşak Plastik Mama Önlüğü Purple İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Çocuğunuzun katı gıda ile beslenmeye başladığı andan itibaren ihtiyaç duyulduğu sürece kullanılabilir.
  • Yumuşak boyun bandı, çocuğunuz büyüdükçe ona uygun olarak ayarlanabilir.
  • Bebek önlüğüyle herhangi bir şeyi yakalarsa, bir güvenlik özelliği olarak boyun bandı sabitlenir.
  • Kullanılmadığı zaman asılabilmesi için pratik bir deliği bulunmaktadır.
  • İsveç'te üretilen %45 yenilenebilir malzemeden oluşan, BPA ve PVC içermeyen, bio bazlı plastik malzeme kullanılarak üretilmiştir.
  • Kolayca temizlenir, silinebilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir. Su ile çalkalanıp tekrar kullanılır.
  • Çocuk beslenme ürünleri ve oyuncaklar için Avrupa Standardı EN71'e göre test edilmiş ve onaylanmıştır. 

 

BabyBjörn Yumuşak Plastik Mama Önlüğü / Powder Blue

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>