Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
41 ürün bulunuyor.

KATEGORİLER

Anne & Bebek (41)

RENK

Bej (4)
Bej Melanj (1)
Gri (15)
Gri Melanj (1)
Multicolor (1)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (1)

Kadın / Kız (4)

Unisex (35)

Bagi Bebek Ürünleri

Bagi Bebek Arabası ve Kaliteli Bebek Aksesuarları

Çocuk sahibi olacak anne ve babaların bebekleri için en doğru şekilde tasarlanmış bebek aksesuarlarına ihtiyaçları vardır bunlardan birisi ve en önemlisi bebek arabasıdır. Ebeveynler bebeklerine dair ilk alışverişleri olduğu için olabildiğince titiz ve özenli davranırlar ve pratikliğe, konfora ve şıklığa önem verirler. Bagi ürünleri ailelere hem şıklığı hem de kolaylığı sunmaktadır.

20 yıllık tecrübesi bulunan Bagi markası sizlere ve bebeklerinize göre tasarlanmış en iyi ürünleri sunmaktadır. Bagi, siz ebeveynlerin konfor, teknoloji ve stil anlayışını ön planda tutarak, bebeğiniz için en doğru ve kaliteli ürünü cazip fiyatlarla sizlerle buluşturmaktadır. Tüm ürünleri sanayi bakanlığı ve TSE onaylı olup satış sonrasında kendi bünyesinde yer alan hızlı teknik servisi ile hizmet vermektedir.

Bagi bebek arabası modellerinin ihtiyacınız olacak şekilde tasarlanmış birçok çeşitleri bulunmaktadır. Bunlar Bagi Easyfold travel sistem bebek arabası, Bagi Nanofold bebek arabası ve Bagi Flexfold Travel Sistem Bebek Arabasıdır. Konforlu seyahat deneyimi için yapmış olduğu Ar-ge çalışmaları neticesinde bagi nanofold travel sistem bebek arabası'nı tasarlayan Bagi, çok kolay ve hızlı şekilde katlanma özelliği ve kapandığında da çok az yer kaplayan yapısı sayesinde ergonomik bir kullanım sunar. Ayrıca kademeli olarak ayarlanabilen ve tam yatış pozisyonuna sahip Nanofold, çift yönlü oturma ünitesi ve uzayabilen tente yapısı ile oldukça kompaktır. Maksimum konfor deneyimi şase tasarımı ile estetik bir çizgiye sahip olan ile Flexfold tekerleklerinde bulunan süspansiyon sistemi ve geliştirilmiş teker yapısı ile siz ebeveynlere konforlu sürüş sağlar. Tüm ürünleri sanayi bakanlığı ve TSE onaylı olup satış sonrasında kendi bünyesinde yer alan hızlı teknik servisi ile hizmet vermektedir. Konforlu seyahat deneyimi için yapmış olduğu Ar-ge çalışmaları neticesinde Bagi Easyfold bebek arabasını tasarlayan Bagi, çok kolay ve hızlı şekilde katlanma özelliği ve kapandığında da çok az yer kaplayan yapısı sayesinde ergonomik bir kulanım sunar. Ayrıca 3 kademeli olarak ayarlanabilen ve tam yatış pozisyonuna sahip Bagi Easyfold 2, çift yönlü oturma ünitesi ve uzayabilen tente yapısı ile oldukça kompaktır. Bagi standart bebek arabaları ve Bagi travel sistem bebek arabası ürünlerini mutlaka incelemenizi öneririz. 

Bagi Dastana

Annelerin bebeklerinin bakımında ihtiyacı olabilecek bir diğer ürün ana kucağıdır. Bagi ebeveynlerin ve bebeklerin konforunu düşünerek Bagi ana kucağını tasarlamıştır. Annelerin büyük yardımcı olan bebek ağladığında sallanan beşik olan bagi dastana otomatik sallanan ana kucağı bebeğinizin uzun saatler severek zaman geçireceği ve kendini güvende hissedeceği bir üründür. Anne kucağından ilham alarak tasarlanmış bir ürün olan Dastana ana kucağının özelliklerine hayran kalacaksınız. Bebeklerinizin ihtiyacı olabilecek her şeyi en ince ayrıntısına kadar sunan Bagi markasının Bagi dandini otomatik ana kucağı ve diğer Bagi otomatik sallanan ana kucağı ürünlerinden çok memnun kalacaksınız. 

Bagi Easyfold bebek arabası, Bagi travel sistem bebek arabası ve Bagi markasına ait tüm ürünlerin özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyip satın almak için Welcome Baby sitesini ziyaret edebilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Devamını Göster