Adet
Mutfağın baş tacı Organik Bulgur sofralarımızı ana ve ara öğünlerimizi, salatalarımızı renklendiriyor.Etli yada etsiz köftelerdeki lezzeti müthiştir.Anadolu kültürünün bize mirası olarak bakılan Bulgur önemli bir karbonhidrat kaynağıdır.Organik Bulgur çözülebilen ve çözülmeyen lifler barındırdığından kanser riskini engelleyen yanı vardır.Barındırdığı mineraller sayesinde bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar, kabızlığı önler.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Saymakla bitmeyen faydaları bulunan bulgur ile yapılacak yemekler Anadolu`nun hemen hemen her yöresinde yerini almıştır.
Ürünlerin kargo elemanından alınması anında kutusunun açılıp kontrol edilmesi rica olunur
Kısır Tarifi İçin Malzemeler
Kısır Tarifi Yapılışı
Öncelikle bulgurumuzu ayıklayıp yıkıyoruz.Limon tuzu, su ve salçaları karıştırıyoruz İnce bulguru, salçalı sıcak suyla ıslatın ve üzerini geçinceye kadar su ilave edin üzerini kapatın, Demlenmesi için kenara alın.Yeşillikleri ince ince doğrayın – Demlenen bulgurun üstüne zeytin yağını baharatları ve yeşillikleri ekleyip karıştırın.Servis esnasında Limon suyunu ekleyin.Arzuya göre nar ekşisi de ekleyebilirsiniz.
Bu site Ticimax® Gelişmiş E-Ticaret sistemleri ile hazırlanmıştır.
Internet Explorer tarayıcısının 9.0 ve daha eski sürümlerini desteklememekteyiz. Web sitemizi doğru görüntüleyebilmek için tarayıcınızı güncelleyebilirsiniz, güncelleyemiyorsanız başka bir tarayıcıyı ücretsiz yükleyebilirsiniz.
Size daha iyi bir kullanıcı deneyimi sunabilmek için kişisel veri politikamız doğrultusunda çerezler kullanıyoruz.