Beyorganik Organik Köftelik Bulgur 350 gr (BEYORG-8680419375726)

0,00
Marka : Beyorganik
Fiyat : 5,50 TL(KDV Dahil)
{{'UrunDetay_TahminiTeslimSuresi' | translate}} : {{UrunDetayModel.product.tahminiTeslimSuresi}} {{'Global_Gun' | translate}}

Beyorganik Organik Köftelik Bulgur 350 gr, Beyorganik Anadolu`nun özenle işlenmiş topraklarında sertifikalı tohumlar ile üretilen Beyorganik güvencesi ile ambalajlanmış Organik bulguru güvenle tüketebilirsiniz.

Adet :
Telefonla Sipariş
Tavsiye Et

Beyorganik Organik Köftelik Bulgur 350 gr Özellikleri

 

Mutfağın baş tacı Organik Bulgur sofralarımızı ana ve ara öğünlerimizi, salatalarımızı renklendiriyor.Etli yada etsiz köftelerdeki lezzeti müthiştir.Anadolu kültürünün bize mirası olarak bakılan Bulgur önemli bir karbonhidrat kaynağıdır.Organik Bulgur çözülebilen ve çözülmeyen lifler barındırdığından kanser riskini engelleyen yanı vardır.Barındırdığı mineraller sayesinde bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar, kabızlığı önler.Bağışıklık sistemini güçlendirir. Saymakla bitmeyen faydaları bulunan bulgur ile yapılacak yemekler Anadolu`nun hemen hemen her yöresinde yerini almıştır.

Ürünlerin kargo elemanından alınması anında kutusunun açılıp kontrol edilmesi rica olunur

 

Kısır Tarifi İçin Malzemeler

  • 2 su bardağı köftelik bulgur
  • 2 su bardağı sıcak su (üzerini geçecek kadar)
  • 1,5 yemek kaşığı domates salçası
  • 1,5 yemek kaşığı acılı biber salçası
  • Yarım su bardağı sıvı yağı
  • 1 tatlı kaşığı limon tuzu
  • Yarım demet marul
  • Yarım demet taze soğan
  • Yarım demet maydanoz
  • Yarım demet dereotu
  • Karabiber
  • Kırmızı pul biber
  • Kuru nane
  • 1 çay kaşığı kekik
  • 1 çay kaşığı kimyon
  • 3 adet limon
  • Tuz

 

Kısır Tarifi Yapılışı

Öncelikle bulgurumuzu ayıklayıp yıkıyoruz.Limon tuzu, su ve salçaları karıştırıyoruz İnce bulguru, salçalı sıcak suyla ıslatın ve üzerini geçinceye kadar su ilave edin üzerini kapatın, Demlenmesi için kenara alın.Yeşillikleri ince ince doğrayın – Demlenen bulgurun üstüne zeytin yağını baharatları ve yeşillikleri ekleyip karıştırın.Servis esnasında Limon suyunu ekleyin.Arzuya göre nar ekşisi de ekleyebilirsiniz.