Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Bebeğim Kime Benzeyecek?

Zeynep Şengün - Saturday, January 14, 2023

Ebeveyn olma adayısınız ancak bebeğinizin doğmadan önce kime benzeyeceğini merak mı ediyorsunuz? Size benzerse nasıl bir suratı olacak ya da eşinize benzerse nasıl bir suratı olacak bilmek ister misiniz? Eşinizle bebeğin kime benzeyeceğini tahmin etme üzerine tatlı bir oyun oynayabilirsiniz.

Image

Okuma Süresi: 3 dakika

Ebeveyn olma adayısınız ancak bebeğinizin doğmadan önce kime benzeyeceğini merak mı ediyorsunuz? Size benzerse nasıl bir suratı olacak ya da eşinize benzerse nasıl bir suratı olacak bilmek ister misiniz? Eşinizle bebeğin kime benzeyeceğini tahmin etme üzerine tatlı bir oyun oynayabilirsiniz. Bebek sahibi olmayı düşünmüyorsunuz yine de bebeğiniz olsaydı nasıl bir yüzü olacağını merak ettiniz, belki de göreceğiniz sevimli yüzlerden sonra bebek yapma isteğine bir adım daha yaklaşacaksınız.

Bu gibi sevimli anlarda oynamak için sizi enteresan ve eğlenceli 2 farklı online oyuna davet ediyoruz.

İlk oyunumuz: Morp Baby!

Morp Baby Nasıl Oynanır?

  • Morph Baby adresine tıklayın.
  • “Choose file” butonuna basarak yüzünüzü önden gösteren bir fotoğrafınızı bilgisayarınızdan seçin. “Upload” butonuna basarak yükleyin.
  • "Define your face" sayfasında fotoğrafınız görüntülenecek. "Click on the top of head" yazısını gördüğünüzde, kafanızın en üst noktasına tıklayın.
  • "Click on the bottom of the chin" yazısını görünce çenenizin en alt noktasına tıklayın.
  • "Click on the left of face" yazısını gördüğünüzde yüzünüzün sol tarafına tıklayın.
  • "Click on the right of face, then click ’Finish’ " yazısını görünce yüzünüzün sağ tarafına tıklayın ve Finish butonuna basın. Böylece yüklediğiniz fotoğraftan yüz kısmını yakın planda seçmiş olacaksınız.
  • "Is this okay?" yazısı ekrana geldiğinde "Continue" butonuna basın.
  • Image Prepared! yazan sayfaya ulaşacaksınız. İşte fotoğrafınız tamamlandı.
  • Şimdi ekranın üstünde Start Morphing linkine yeniden basarak eşinizin fotoğrafını seçin ve birinci adımda yazdıklarımın aynısını eşinizin fotoğrafı için de uygulayın.
  • Her iki fotoğrafta tamamlandığında morph yapmaya hazır olan fotoğraflar, Start Morphing linkindeki “Prepared images”ın altında görüntülenecek. (Pek çok ünlünün fotoğraflarının olduğu alandaki sekmelerden biri)
  • Artık fotoğraflarınız birleştirilmeye hazır. “Prepared images”ın altındaki sizin ve eşinizin fotoğraflarına tıklayınca, fotolar yukarıda Morph alanına taşınacak.
  • Size bebeğinizin ırkını soracak. (To make a baby image, select the ethnicity of the parents) "Caucasian-Beyaz" seçeneğini işaretleyin.
  • Son olarak “Morph” butonuna basın. 30 saniyede bebeğiniz hazır.

Şaka gibi! Dilerseniz "Morph girl" linkine basarak kız ya da "Morph boy" linkine basarak erkek şeklinde cinsiyet de belirtebiliyorsunuz.

İkinci oyunumuz: Baby AC!

Baby AC Nedir?

Baby AC, iki ebeveynin yüzlerini analiz eder ve benzer özelliklere sahip bir bebek yüzü oluşturmak için ebeveynlere ait özellikleri rastgele seçilen bir bebek fotoğrafı üzerinde birleştirir. Baby AC, bebeklerin görüntülerini oluşturmak için AI teknolojisini kullanmaktadır. AI yapay zekası ebeveynlerin yüzünü analiz eder ve bebeğin yüzünü tahmin eder. Bu teknoloji, iki görüntünün özelliklerini kullanarak yeni ve yüksek çözünürlüklü bir şekil oluşturmak için bu görüntülerin birleştirilmesine olanak sağlayan bir teknolojidir. Bu teknoloji sayesinde neredeyse 10 saniye içinde bebeğinizin yüksek çözünürlüklü tahmini fotoğrafını oluşturabilirsiniz.

Nasıl Oynanır?

Bu eğlenceli ve merak uyandıran oyunu nasıl oynayacağınızı sizler için anlatalım.

  • Baby AC web sitesine tıklayın.
  • Turuncu dosya yükleme simgesine tıklayarak “Dad’s photo” kısmına babanın; “Mom’s photo” kısmına ise annenin yüzlerinin net olarak gözüktüğü bir fotoğrafı yükleyin. Eğer yüklediğiniz fotoğraf birden fazla yüz içeriyorsa aşağıda açılan seçenekler içinden doğru yüzü seçtiğinize emin olun.
  • Daha sonra babaya benzeyen yüzü görmek için “Like dad” seçeneğini tercih edin ve ardından “See the baby” seçeneğine tıklayın.
  • “Like mom” seçeneğine tıklayarak ve ardından “See the baby” imlecine basarak anneye benzeyen yüzü görün.
  • İşte ebeveynlerine benzeyen yüzleri ile bebeğiniz karşınızda!
  • Sizin için oluşturulan bu yüksek çözünürlüklü fotoğrafları isterseniz telefonunuza kaydedebilir isterseniz ise sosyal medya platformlarında paylaşabilirsiniz.
     

Baby AC sitesine yüklediğiniz görüntülerin tamamı 24 saat içinde tamamen silinmektedir, güvenlik ile ilgili bir şüphe duymanıza hiç gerek yok.

Artık bu sevimli oyunların tadını çıkarabilirsiniz. İyi eğlenceler!


WBLOG100
WBLOG100