Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Bebeklerde Diş Gelişimi

Damla Şarman - Friday, January 13, 2023

Çocuğunuz 6 aylıkken diş çıkarmaya başlayabilir ve bu 2,5 yıl kadar sürebilir. Çıkan bu birincil dişler çocuğunuzun hayatında önemli rol oynar.

Image

Okuma Süresi: 21 saniye

Çocuğunuz 6 aylıkken diş çıkarmaya başlayabilir ve bu 2,5 yıl kadar sürebilir. Çıkan bu birincil dişler çocuğunuzun hayatında önemli rol oynar.

Dolayısıyla çocuklarda diş gelişimi önemli. Hangi dişi ne zaman çıkaracağını bilmek, anneler için daha da önemlidir. Belki çocuğunuzun ağlamasının, huzursuzluğunun, iştahsızlığının ve hatta ateşinin çıkmasının nedeni diş çıkartması olabilir. Hangi dişin yaklaşık hangi aylarda çıkabileceğini gösteren Diş Gelişim Şeması anneler için faydalı olabilir.

Bebeklerinizin diş gelişimleri kadar diş bakımları da bir o kadar önemlidir. Düzenli ve doğru bir şekilde bakımı yapılan dişlerin gelişimleri de o yönde ilerleyecektir. bblüv markasının sunduğu bebekler için özel olarak tasarlanmış Sönik Bebek ve Çocuk Diş Fırçası bebeklerinizin dişlerini fırçalamalarını kolay hale getirecektir. çocuk diş fırçası, bebek dişlerini ve diş etlerini temiz tutmak için ideal, yumuşak titreşimler, küçük fırça başlığı ve yumuşak kıllara sahip pille çalışan bir çocuk diş fırçasıdır.  Bu ürünler ile bebeklerinize diş fırçalama alışkanlığını kazandırmak daha kolay olacaktır. 2 aşamalı Ultrasonik pilli diş fırçası; Sönik, çocuklara diş fırçalamayı eğlenceli halde öğretir. Yumuşak titreşimleri sayesine, sensitif diş fırçası kılları diş etleri ve dişlerin temizliğini masaj yaparak sağlar. bblüv bebek bakım ürünlerini mutlaka inceleyerek ihtiyaçlarınızı tamamlamanızı öneririz