Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Kiddy's Teepee Oyun Çadırları

Damla Şarman - Saturday, January 14, 2023

Her birey sadece kendisine ait olan özel bir yeri olsun ister. Bu ihtiyaç öylesine temel bir ihtiyaç ki; kendisini daha küçücük yaşlardan itibaren gösteriyor. Bunu, ilk kez çocuğunuz yalnız kalma ihtiyacı duyup, izole bir alanda saklandığında anlıyorsunuz.

Image

Okuma Süresi: 1 dakika

Her birey sadece kendisine ait olan özel bir yeri olsun ister. Bu ihtiyaç öylesine temel bir ihtiyaç ki; kendisini daha küçücük yaşlardan itibaren gösteriyor. Bunu, ilk kez çocuğunuz yalnız kalma ihtiyacı duyup, izole bir alanda saklandığında anlıyorsunuz. Örneğin, perdenin arkasında saklanmaya başlayıp, gizli bir şeyler çevirdiğinde ve için için bundan büyük bir keyif aldığında anlayabiliyorsunuz. Hal böyleyken; çocuklar için barınma ihtiyacını karşılayan en güzel oyun alanlarından birisi de oyun çadırı.

Çocuklar, özellikle tüm ev halkı evdeyken çadırın içerisine olmayı çok seviyor. Herkesten farklı bir alandaymış gibi bu minicik mekânda bulunmaya bayılıyorlar. Bu alan; onlar için oyun oynayabildikleri ve kitap okuyabildikleri bir kaçış alanı oluyor. Sevdiği oyuncaklarının sürekli içerisinde olduğu, istediklerinde onları içerisinde bulabilecekleri bir nevi mini ev görevini görüyor. Evinizin içerisinde, bir evleri oluyor.

Çadırların çocuklar için neden bu kadar popüler olduğunu keşfetmek zor değil. Öncelikle; çocuklar üzerinde pek çok amacın karşılanmasına hizmet ediyor. Yeni bir dünya yaratıyor. Bir birey olarak; kendini fark etmesini sağlıyor; farkındalığı teşvik ediyor. Yalnız başına oynama, tek başına kalabilme, yalnızken de keyif alma hislerinin temellerini atıyor. Çocuk için ‘benim oyun alanım hissi’ yaratıyor. Ayrıca; saklanma, izole olma ve oyun oynama için bir alan vaat ediyorlar. Çocuğunuzla birlikte içerisine girip oyununa dâhil olduğunuzda, çocuğunuz onun dünyasına da dâhil olduğunuz hissine kapılıyor. Bu da aranızdaki bağı bir de oyun ile güçlendirmenize yardımcı oluyor. Kısacası adına ister teepee, ister evdeki yastıklar ve bir parça bezle yapılan etrafı kapalı bir oyun alanı deyin; her şekilde Kiddy’s Teepee Oyun Çadırları  çocuğunuzun oyun dünyasına farklı bir bakış açısı getirmeyi vaat ediyor. Welcome Baby web sitemizde ürünleri kolaylıkla inceleyebilirsiniz.