Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe
Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe

Doona

Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
29.990,00 ₺
Image
1

MED-4897055669384_28986

4897055669384

Doona Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe Özellikleri

 TEŞHİR ÜRÜN BİLGİLENDİRME: Ürünümüz mağazamızda sergilenmektedir. Sipariş vermeden önce ürün durumu hakkında Whatsapp hattımızdan mutlaka görsel veya video görüntüsünü talep ediniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Whatsapp Hattımız: 0530 664 78 25

Yenilikçi ve Şık Tasarımlı Bebek Arabası

Doona Bebek Arabası ve Araba Koltuğu, saniyeler içinde araba koltuğundan bebek arabasına geçmenizi sağlayan, dünyanın ilk eksiksiz ve tam entegre seyahat sistemidir. Doona oto koltuğuna dönüşen bebek arabası, bebekli ailelere bebeklerini hem otomobil içinde hem de otomobil dışında güvenli ve pratik bir şekilde taşıyabilme imkanı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Doona standart bebek arabaları ailelerin mutluluğunu hedeflerken aynı zamanda güvenliği de en yüksek standartlarda korumayı hedefliyor. Bebeğin annesinin kucağındaki konumundan ilham alan Doona, tıp ve mühendislik uzmanlarıyla birlikte, bebeğin vücudunun doğru ergonomik konumda uygun şekilde desteklenmesini sağlamak için tasarlanmıştır. Yenidoğan Bebek Eklemesi, özellikle ilk birkaç ayda yenidoğanlara destek vermek amacıyla tasarlanmıştır, düze yakın ergonomik tasarımı, yenidoğan bebeğinizin üst ve alt sırtını güçlendirir ve bebeğinizin boynunun ve sırtının ergonomik olarak hizalanmasını sağlar. Doona Yeni Nesil Bebek Arabası, günümüzde mevcut olan en güvenli araba koltuklarından biri olarak, her durumda çocuğunuz için genel güvenlik sağlayan bebek oto koltuğu, bebek arabası ve bebek taşıyıcı olarak test edilmiş ve sertifikalandırılmış tek araba koltuğudur.

 

Yeni Nesil Bebek Arabası Pembe İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Eşsiz 3 katmanlı yan darbe koruması, Anti-Rebound çarpışma teknolojisi üstün 5 noktalı emniyet kemeri ve ergonomik bebek yuvası ile Doona araba koltuğu, bugün mevcut olan en güvenli araba koltuklarından biridir.
  • Bebeğin vücudunun doğru ergonomik konumda uygun şekilde desteklenmesini sağlamak için tıp ve mühendislik uzmanlarıyla birlikte tasarlanmıştır.
  • Doona Infant Insert'ün (Bebek Ekleme Minderi) yassı ergonomik tasarımı, yenidoğan bebeğinizin üst ve alt sırtını güçlendirir ve bebeğinizin boynunun ve sırtının ergonomik olarak hizalanmasını sağlar.
  • Yeni koleksiyonda, geliştirilmiş tekstiller ve geliştirilmiş nefes alma kabiliyetine sahip güncellenmiş siyah koltuk kılıfı ve bebeğiniz için en yüksek konfor seviyesini sağlayan şık, yeni bir kömür çerçeve bulunmaktadır.
  • Bebek ekleme minderi bambu kumaştan üretilmiştir ve nefes alabilir, antibakteriyel, nem ve termal düzenlemeli hipoalerjenik bir yapıya sahiptir.
  • Merkezi tespit noktasi ek parçanin istemsizce kaymasini engeller.
  • Tekstil ürünleri çıkarılabilir ve yıkanabilir.
  • Koltuk koruyucusu içerir.
  • Anında katlama, tek dokunuşla fren özelliklerine sahiptir.
  • Uygun bebek ağırlığı: 1.8-13 kg
  • Uygun bebek boyu: 81 cm'e kadar.
  • Ürün ağırlığı: 7.4 kg
  • Uygunluk (ABD): Geriye doğru dönük bebek arabası
  • TÜV ve FAA uçağı seyahat için onaylandı.
  • Yanlış kullanımın önlenmesi için güvenli mekanizmalar, bebek arabası koltuğu, bebek arabası olarak test edilmiş ve sertifikalandırılmıştır. 
  • 2 yıl üretici garantisi bulunmaktadır.

 

 

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>