Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
61 ürün bulunuyor.

KATEGORİLER

Anne & Bebek (61)

BEDEN / YAŞ

0+ Ay (3)

RENK

Gri (6)
Mavi (5)
Pembe (3)
Siyah (7)
Yeşil (7)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (6)

Kadın / Kız (6)

Unisex (31)

Yükleniyor...
Easy Walker Bebek Arabaları

Easy Walker Bebek Arabaları

Easywalker,1989 yılında Rene Kat tarafından Amsterdam’ da kurulmuştur. Daha sonrasında marka çevre ülkeler Belçika, Almanya, Fransa’ da yaygınlaşmıştır. Bebek ve çocuklarınızla birlikte seyahat etmek, keşfetmek ve hareket etmek için mükemmel ürünler tasarlayan Easywalker bebek arabaları markasının araç gereçleri hep elinizin alında olacak

İster yoğun şehir hayatında olun ister doğa ile iç içe bir yaşam sürün bu bebek arabaları her zaman sizlere en iyi şekilde uyum sağlayacaktır. Easywalker'ın görevi sabittir; Sizin ve çocuğunuzun birlikte hareket etmesini kolaylaştırmak. Sorunsuz sürüş, kullanımı basit ve göze hoş gelen uygun fiyatlı bebek arabaları tasarlayarak bunu başarmak için ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorlar

Easywalker Mini Buggy bebek arabası ile ebeveynlerin dikkatini çeken, Hollanda'nın köklü bebek araba üreticisi olan Easy Walker markası ile İngiliz Mini firmasının ortak çalışması sonucunda ortaya teknik ve görsel açıdan mükemmel bir tasarım harikası model olan Easy Walker Mini Cooper Buggy modelini ortaya çıkmıştır. Dünya'nın en çok sevilen arabası Mini Cooper'ın bebek arabası modeli artık Easywalker mini cooper buggy bebek arabası olarak en sevdiğiniz model olmaya adaydır. Şu an 42 ülkede hizmet veren dünyaca ünlü EasyWalker markasının eşsiz tasarımlı ve konforlu bebek arabalarına Welcome Baby'den ulaşabilirsiniz.

Easywalker Bebek Arabası Modelleri

Easywalker bebek arabası modelleri nden Easywalker Charley ile mutlaka tanışmanızı öneririz! Bu bebek arabası şehir için mükemmel bir yol arkadaşı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu şık bebek arabası en kompakt, en eksiksiz ve sadece 8 kg ağırlığıyla diğer kompakt bebek arabalarına kıyasla en hafifi olmaya aday şekildedir. Bebek ve çocuklarınızla güzel bir günü bitirdikten sonra Charley, istediğiniz yerde saklanmak için kolayca katlanır. Charley, parasının karşılığı ve yüksek kalitesiyle ebeveynleri ikna edecektir. Bu bebek arabaları eşi benzeri olmayan harika özelliklere sahiptir ve dört farklı renkte mevcuttur. Döner tekerlekler sayesinde süper hafif ve manevrası kolaydır. Böylece sürüş her ortamda çok kolay hale gelir. İhtiyacınız yoksa katlanır ve kendi kendine durur. İtme kolunun yüksekliği ayarlanabilir ve farklı vücut boyutlarına en uygun şekilde uyarlanabilir. Bebeğiniz ve sizler bebek arabasını en kolay şekilde sürebilirsiniz. Çocuğunuz için özellikle yüksek düzeyde bir konfor için, güneşlik ve ayrıca ayaklık yüksekliği ayarlanabilir. Bebekler bebek arabasının içerisinde keyifle ve rahat bir şekilde zaman geçirebilirler. Sırtlık, kestirmek için tam bir yatma pozisyonuna getirilebilir. Uyku saatleri Easywalker bebek arabası Charley ile çok kolay geçecektir Koltuk, hareket yönüne ve tersine monte edilebilir. Böylece bebeklerinizle iletişim halinde olabilirsiniz. Konforlu bebek arabasının güneşlik bir gözetleme penceresine sahiptir ve özellikle yüksek güneş ışığında katlanabilir. Konforlu ve hafif bir bebek arabasına ihtiyacınız varsa mutlaka bu bebek arabası modelini incelemenizi öneririz.

Aynı zamanda ailecek yolculuklarınız için özel olarak tasarlanmış Kabin Bebek Arabası modelleri de bulunmaktadır. Easywalker Jackey Bebek Arabası, Özellikle seyahat için veya şehirde küçük ve çevik bir yol arkadaşı olarak kullanıldığında, Jackey hayatın ilk gününden itibaren güzel bir figür oluşturur. Düz yatış pozisyonu ve diğer konfor özellikleri Koltuk ünitesi, çocuğunuza oturması ve uzanması için rahat bir yer sağlar ve böylecek bebek ve çocuklarınız rahat bir şekilde zaman geçireceklerdir. 

Bir diğer bebek arabası modelinden olan Easywalker Jackey bebek arabası; zarif renkleri, yüksek kaliteli kumaşları, tek elle katlanma özelliği, düşük ağırlığı ve kompakt boyutuyla kesinlikle ebevynlerden tam puan alacak şekildedir. Özellikle seyahat için veya şehirde küçük ve çevik bir yol arkadaşı olarak kullanıldığında, Jackey bebek arabası hayatın ilk gününden itibaren güzel bir figür oluşturur ve ebeveynlerin en iyi yardımcısı olur. Düz yatış pozisyonu ve diğer konfor özellikleri, Koltuk ünitesi, çocuğunuza oturması ve uzanması için rahat bir yer sağlar. Bebeklerinizin Jackey bebek arabası içerisinde uyku saatlerini huzurlu bir şekilde geçirebilir.

Sırtlık ve ayaklık her zaman çocuğunuzun ihtiyaçlarına göre ayarlanabilir şekilde olduğu için bebekleriniz çok rahat hissedecek.

Dönebilen ön tekerlekleri bulunan bebek arabası gerektiğinde kilitlenebilir ve böylece arazi ne olursa olsun maksimum çok yönlülüğü garanti eder.

Easywalker Harvey 3 Premium Bebek Arabası birçok fonksiyonel özelliği ile öne çıkmaktadır. Premium özellikleri sayesinde her an her yol koşulunda size en iyi konforu yaşatacaktır. Bebek arabasında bulunan ek havalandırma penceresi, suni deri ayrıntılar, özellikle dayanıklı ve yüksek kaliteli malzemeler bulunmaktadır.

Adaptörler kullanılarak çift pusete dönüştürülebilir; yükseklik adaptörleri kullanılarak (ayrı satılır) koltuk ünitesi ve/veya portbebenin yüksekliği ayarlanabilir; geri dönüştürülmüş plastik şişelerden yapılmıştır. Harvey 3 premium bebek arabasının sürümünün öne çıkan özellikleri ve güzellikleri şunlardır. Güzel kapitone kumaşı, itme çubuğu ve oyun çubuğundaki ince deri detayları ve pratik, kilitlenebilir alışveriş sepetidir. Kolay sürümü ve her yol koşuluna uyum sağlaması da bir diğer favori özelliklerinizden olabilir.

Easywalker Charley Portbebe de deneyimlemeniz gereken bir ürün çeşididir. Bu portbebe, havanın durumu ne olursa olsun çocuğunuza ve bebeğinize konforlu bir yolculuk sunacak şekilde özel olarak tasarlanmıştır. Portbebenizi kolaylıkla Charley bebek arabanızın şasesine takabildiğiniz için kullanımı çok kolaydır. Portbebe bebeklerinize ekstra konfor sağlamak için yatak kısmı tamamen havalandırmalıdır. Bebeklerinizin portbebe içerisinde çok rahat hissedeceklerdir. XL tente üç pozisyonda ayarlanabilir ve portbebenin içi, yıkaması kolay yumuşak döşeme ile kaplanmıştır böylece kullanımı uzun süre kullanıma uygun şekildedir. Tentede kullanılan kumaş su itici UPF 50+ kumaştır, bu kaliteli kumaşa bayılacaksınız!. Portbebenin iç kaplaması, yatak koruyucu ve güneş vizörü çıkarılabilir, 30 derecede makinede yıkanabilir. Portbebeye, yağmurluk, koruyucu örtülü yatak ve tente dahildir. EN1466:2012 standartlarına uygundur. Ve tabiki bu portbebe Charley bebek arabaları ile uyumludur.

Bir diğer Easywalker favori ürünü de Easywalker Charley Ayak Tulumu olacaktır. Bu ayak tulumu serin bir günde çocuğunuzu ve bebeğinizi sıcak tutmak için mükemmel bir aksesuar olacaktır. Bebek ayak tulumu, konforludur ve takılması çok kolay oldu için ebeveynlerin onayından geçecek şekildedir. Dış kısmı su itici kumaştan imal edilmiştir, yağmurlu bir havada su geçirmez olacağı için en iyi yardımcınız olacaktır. İç kısmı lüks, açık gri melanj malzeme ile kaplanmıştır bu kaliteli kumaşın dokusu görmeye değerdir. Ayak tulumu kolaylıkla kemere takılabilir ve kolay açılıp kapanabilmesi için iki tarafında da fermuar bulunur.

Easywalker bebek arabası satın aldığınız zaman mutlaka Easywalker bebek arabası aksesuarı çeşitlerini de deneyimlemenizi öneririz. Bebek arabanızı daha kullanışlı hale getirecek olan bu aksesuarlar sayesinde hayatınız daha kolay olacaktır. Easywalker Yiyecek Tepsisi sayesinde minik bebekleriniz ve çocuklarınız bebek arabası içerisinde keyifli bir şekilde yemek yiyeceklerdir. Easywalker Charley Bebek Arabası yağmurluğı Charley bebek arabası ile uyumlu olan ve kolay kullanımı olan bir yağmurluktur. Kaliteli yapısı ve asla yağmur geçirmeyen kumaşı ile her zaman elinizin altında bulunacaktır. Yağmurlu havalarda bile yürüyüş yapmanıza engel olmayacak bir üründür.

Easywalker markasının kullanışlı ürünlerini deneyimlemek için mutlaka Welcome Baby web sitemizi ve mağazalarımızı ziyaret etmenizi öneririz. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartına taksit avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

Devamını Göster