Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10
Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10

Fisher Price

Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
1.699,99 ₺
6-36 Ay
1

MATTEL-FTG10_27910

887961643367

Fisher Price Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10 Özellikleri

 

Eğitici ve Eğlenceli Yürütceç!

Minik bebeğiniz ilk adımlarını bu sevimli fisher price eğitici köpekçik yürüteç ile atacak!

 

Eğitici Köpekçik Yürüteç FTG10 İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Kutu ölçüsü: 45,5 x 40,5 x 10 cm.
  • Beğinize oturarak oynama aktiviteleri, alfabeyi, renkleri, sayıları, şekilleri ve daha fazlasını öğreten sevimli köpekçik hem eğitici hem eğlencelidir, bu eğitici köpekçiği bebeğinize alarak birçok alandan faydalanmasını sağlayabilirsiniz.
  • Yürüteç üzerinde yürüme zamanı geldiğinde teşvik edici cümleler, müzik ve şarkılar bulunur. Bu özellik bebeğinize yürümeyi sevdirecektir.
  • 3 piyano tuşu ışıklı ve renklidir. Bu özellik bebeğinizin dikkat algısını geliştirir ve sesleri ayırt etmesini sağlar.
  • Her bir tuşa basıldığında renkler ve sayılar hakkında Türkçe içerikler duyulmaktadır.
  • Köpekçiğin ışıklı burnu, sayfaları çevrilebilen bir kitabı, dönen silindir, kaydırmalı kapak ve çevrilebilen şekiller ile özellikle oturarak oynama döneminde bebeğin el becerilerini geliştirmesine destek olmaktadır.
  • Yaşa Göre Gelişim teknolojisine sahiptir. Böylece öğretilenler ve içerik bebeğin gelişimine uygun olarak değişir. 
  • 0-3 yaş arası eğitici bir oyuncak olan bu köpekçik yürüteç; bebeğinizin el-göz koordinasyonunu, hareket kabiliyetini, hayal gücünü, işitsel ve görsel algısının gelişmesine yardımcı olmaktadır.

 

Desteklediği Gelişim Alanları

  • Eğitici köpekçik bebeğinize alfabey, renkler, sayıları, ve şekilleri öğretmeyi hedefler. Aynı zamanda ilk adımlarını atmaya başlayan bebeğiniz eğitici köpekçikten destek alabilir.
  • Renkli ve ışıklı tuşlar sayesinde bebeğinizin dikkat alanları gelişir.
  • Yürümeye teşvik edici cümleler ve müzikler sayesinde bebeğiniz eğlenirken aynı zamanda öğrenir.
  • Müzik kulağının gelişmesini sağlayan eğitici köpekçik tam minik bebeğinize göredir.
  • Köpekçiğin üzerinde bulunan ışıklı burun, sayfaları çevrilebilen kitap, dönen silindir, çevrilebilen şekiller sayesinde bebeğinizin büyük ve küçük kas gelişimleri gelişir. Bu da bebeğinizin gelişimi için çok önemli ve faydalıdır.
  • Eğitici köpekçiğin üzerinde işitsel ve görsel algısının gelişebileceği birçok özellik bulunur.
  • Bebeğinizin tutma-itme gibi kabiliyetleri eğitici köpekçikle gelişir.
  • Bu ilk yaş oyuncağı bebeğiniz için her yönden faydalıdır.
  • Pil ile çalışmaktadır.

 

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>