Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde
Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde

Hasbro Gaming

Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
314,90 ₺
1

HAS-E9779

05010993727865

Hasbro Gaming Cluedo Yalanın Peşinde Özellikleri

 

Gerçek Dedektifler İş Başına!

Hasbro'dan Gaming Cluedo ile çoık eğkeneceksiniz! Cluedo Yalanın Peşinde oyununda oyuncular, malikanesinde bir cinayete kurban giden Dr. Black'i kimin, hangi silahla, nerede öldürdüğünü bulmaya çalışıyor. Bu gizemi çözmek için yapmanız gereken ilk şey kimin dürüst olduğunu ve kimin yalan söylediğini bulmak. Bu gerçekleri ortaya çıkarmak için "Yalan" ve "Gerçek" kartlarını kullanmanız gerekecek. Katilin kim olduğuna, cinayeti hangi silahla nerede işlediğine dair iddialarda bulunarak bir odadan diğerine ilerleyin. "Yalancı Butonu" ile sahtekarları ortaya çıkarın, sorgu odasında ipuçlarını keşfedin. Davayı çözdüğünüzü düşünüyorsanız suçlamada bulunun ve haklı olup olmadığını öğrenmek için dava dosyası zarfını kontrol edin. Yalancıyı ortaya çıkarmaya çalışırken dedektiflik yapan çocuklar çok eğlenecek!

 

Cluedo Yalanın Peşinde İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Klasik gizemli cinayet oyununun bu versiyonunda oyuncular, Dr. Black cinayetini aydınlatmaya çalışıyor.
  • Kutu oyunu içeriğinde; oyun alanı, 6 karakter piyonu, 6 minyatür silah piyonu, 21 kanıt kartı, 12 sorgu kartı, 6 referans kartı, dava dosyası zarfı, dedektif ipucu defteri, zar, yalancı butonu ve oyun kılavuzu bulunmaktadır.
  • Herkesin güvenilmez birer şüpheli olduğu bu gizemli cinayet oyununda dedektif rolünü üstlenin.
  • Bir sorgu kartı seçip sesli olarak okuyun. Bu ister bir gerçek kartı ister bir yalan kartı olsun, inandırıcı olmaya çabalayın.
  • Başka bir oyuncu yalan söylediğinizi düşünürse "Yalancı" butonuna basabilir.
  • Eğlenceli aile oyunu ile aksiyonun tadını çıkarın.
  • 2 adet 1,5 V AAA alkalin ince kalem pille çalışır. (Demo piller kutuya dahildir.)
  • Oyuncu sayısı: 2-6
  • Yaş grubu: 8 yaş ve üzeri
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>