Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
320 ürün bulunuyor.

KATEGORİLER

Giyim (266)

BEDEN / YAŞ

0-18 Ay (9)
1-4 Yaş (12)
2-5 Yaş (2)
2-6 Yaş (1)
4-12 Yaş (1)
4-8 Yaş (20)
6-12 Yaş (5)

RENK

Antrasit (3)
Bej (11)
Beyaz (21)
Camel (2)
Desenli (1)
Ekru (4)
Fuşya (2)
Gri (18)
Haki (2)
İndigo (3)
Kahverengi (2)
Kırmızı (5)
Krem (6)
Lacivert (22)
Mavi (28)
Mercan (1)
Mint (2)
Mor (2)
Pembe (25)
Petrol (1)
Pudra (6)
Sarı (6)
Şeftali (1)
Somon (2)
Turkuaz (1)
Turuncu (7)
Yeşil (10)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (35)

Kadın / Kız (35)

Unisex (14)

Yükleniyor...
Çocuk Tekstilinde Çok Özel Tasarımlar Kitti'de!

Çocuk Tekstilinde Çok Özel Tasarımlar Kitti'de!

Bebek ve çocuklar için özel olarak giyim aksesuarları üreten Kitti markası kalitesi ile öne çıkmaktadır. Kitti, kız ve erkek çocuklara yönelik bir marka ismi olarak, ihraç edildiği ülkelerde de müşterilerinin beğenisini ve sevgisini kazanmıştır. Kitti şapkalar özgün tasarımları ile yazın ve kışın farklı kullanım zamanlarına uygun olarak üretilmiştir. Kitti bebek şapkası modelleri sayesinde bebek ve çocuklar kışın üşümeyecek ve yağmurun, karın keyfini çıkaracaklardır. Özel kumaşlar ve iplikler ile üretilen bu ürünler hem çocukların rahat etmelerini hem de şık görünmelerini sağlar. Geniş yaş aralığı, renk, baskı ve modelleri sayesinde Kitti bebek şapkalarında da oldukça fazla seçenek bulunmaktadır. Renk ve desen seçenekleri sayesinde bebek ve çocuklarınıza uygun şapka, atkı, eldiven ve set modellerini inceleyebilirsiniz. Özellikle kulaklı bere şapkalarının kaliteli dokuları ve sevimli tasarımları çocuklarınıza çok yakışacaktır. Anaokuluna giderken, bahçede oyun oynarken, karın keyfini çıkarırken rahatlıkla tercih edebileceğiniz bu bebek ve çocuk şapka, atkı, eldiven modellerini mutlaka incelemenizi öneririz.  Aynı zamanda 3'lü set halinde tasarlanmıi atkı, şapka ve bere modelleri sevdiklerinize hediye edebileceğiniz şık bir hediye seçeneği olabilir.

Kitti erkek bebek şapka modelleri erkek bebek ve çocukların çok hoşuna gidecektir. Aynı zamanda kız çocuklar için canlı ve sevimli modelleri bulunan şapkaları mutlaka incelemenizi öneririz. Bebekler için üşütmeyen ve rahatsız etmeyen eldiven modelleri, anaokulu çocukları için şapka, atkı, eldiven takımları hem ebeveynleri ve çocukları memnun edecektir. Aynı zamanda Kitti şapka fiyatları her bütçeye uygun olduğu için tüm bebek ve çocuklar bu kaliteyi deneyimleyebileceklerdir. Türkiyede üstün kalite ile üretilen bu giyim ürünleri ile bebeklerinizi ve çocuklarınızı soğuk havalarda bile sıcacık hissetmelerini sağlayabilirsiniz.

Yaz ve kış çocuk tekstili koleksiyonlarına Welcome Baby mağazalarından ve www.welcomebaby.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz. Ayrıca anlaşmalı bankaların kredi kartlarına taksit avantajlarından da yararlanabilirsiniz.

 

Devamını Göster