Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters
Lego Duplo Spider-Man Headquarters

Lego

Lego Duplo Spider-Man Headquarters

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
519,90 ₺
2+ Yaş
1

ADR-LED10940_706

5702016911299

Lego Duplo Spider-Man Headquarters Özellikleri

 

Çılgın Lego Macerası!

Lego Duplo Marvel Örümcek Adam Karargahı (10940), küçük bir süper kahraman için mükemmel bir ödüldür. 3 süper kahraman figürü ve çok sayıda süper eğlenceli aktiviteyle bu çok yönlü oyun seti, mükemmel oyun olanakları sunar.Örümcek Adam ve arkadaşlarıyla eğlence dolu aksiyon Disney+ Spidey ve İnanılmaz Arkadaşları çizgi dizisine dayalı, küçük çocuklara yönelik bu süper kahraman seti, çizgi filmin eğlence ve macerasını, Lego Duplo model yapımının fiziksel, gelişimsel avantajlarıyla birleştiriyor. Bu sette yaratıcı rol oyunlarını harekete geçirmek için motosiklet, kaydırak ve halatlı salıncak dahil eğlenceli aksesuarlarla dolu örümcek biçimli bir karargahta Örümcek Adam, Miles Morales ve Ghost Spider olmak üzere 3 süper kahraman var. Küçük çocuklar için fiziksel, yaratıcı rol oyunu oyuncakları Lego Duplo oyuncakları açık uçlu eğlenceyi, kendini ifadeyi ve eğlenerek öğrenmeyi okul öncesi yaştaki çocukların ellerine verir, böylece anne babalra ve çocuklar birlikte pek çok değerli gelişimsel anları paylaşabilir.

 

Duplo Spider Man Headquarters İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Lego Duplo Marvel Örümcek Adam Karargahı 3 süper kahraman figürü ve çok sayıda harika aktivite içerir, böylece küçük süper kahramanlar sınırsız fiziksel ve yaratıcı oyunların keyfini çıkarabilir. Parçalarla yapılan bir Örümcek Adam karargahı, ayrıca Örümcek Adam, Miles Morales ve Ghost Spider olmak üzere 3 süper kahraman figürü, havalı bir motosiklet ve eğlenceli aksesuarlar içerir.
  • Bu sınırsız uyarlanabilen oyun seti, 3 süper kahraman arkadaşın ekip olarak birlikte çalışması ve heyecan verici görevleri ve eğlenceli aktiviteleri paylaşması için pek çok seçenek sunar.
  • Yapı blokları 2 yaş ve üzeri için uygundur.
  • Sınırsız yaratıcı maceralarda oynarken, yaşam boyu sürecek gelişimsel beceriler kazanır.
  • Bu çok yönlü yapım oyuncağının yüksekliği 19 cm, genişliği 12 cm, derinliği 13 cm’dir ve küçük süper kahramanlara bol eğlence sağlar.
  • Anne babalar, basit basılı talimatları kullanarak yapım ve oyun eğlencesine katılabilir ve minikleriyle değerli gelişimsel aşamaları paylaşabilir.
  • Tüm Lego Duplo oyun setleri, açık uçlu gelişimsel eğlenceyi teşvik edecek renkli, küçük çocuklara uygun yapım parçalarıyla ve hayal gücü geniş özelliklerle uzmanca tasarlanmıştır.
  • Lego Duplo oyun setleri, 1969’dan beri sektördeki titiz kalite standartlarına uygun olarak küçük parmakların kolayca tutup takabileceği ve çıkarabileceği şekilde üretilmektedir.
  • Tüm Lego Duplo yapım parçaları, katı çocuk güvenliği standartlarına uygun olduğundan emin olmak için düşürülür, ısıtılır, ezilir, bükülür ve analiz edilir.
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>