Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak
Let's Be Child Eğitici Tak Çak

Let's Be Child

Let's Be Child Eğitici Tak Çak

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
154,99 ₺
Image
12+ Ay
1

ENFAL-LC-30796_22452

8698540307967

Let's Be Child Eğitici Tak Çak Özellikleri

 

Let's Be Child Tak Çak ile Bebeğiniz Öğrenerek Eğlenecek!

Bebekler hareketlenmeye başladıkça bir nesne ile bir yerlere vurmayı çok severler, çıkan sesler onları çok mutlu eder. Minikler için bu durum çok eğlencelidir. Let's Be Child Tak Çak tam da bu eğlenceyi zararsız hale getirmek için tasarlanmış bir ilkyaş oyuncağıdır. Miniklerin oyuncak koleksiyonunu oluştururken beceri, kas gelişimi destekleyen ve sonsuz eğlenceli bu klasik oyuncağı unutmayın! Let's Be Child Tak Çak çocuğunuzun öğrenmesi ve keşfetmesi için tasarlanmıştır. Çocukların üzün süre sıkılmadan oynayacağı bir oyuncak olacaktır. Çocukların güvenle eğlenerek oynayabilecekleri mükemmel bir aktivite oyuncağıdır. Gökkuşağı renkleri çocukların ilgisini çekerek oyuncakla ilgilenmeye devam eder. Çocukları meşgul ve mutlu eder. Miniğiniz çekiçle vurarak plastik çivileri delikten geçirirken çıkardığı sesler onları mutlu edecektir. Akıllı ve özel tasarımı sayesinde taşınması kolaydır ve kaymayı önler. Dört geniş tutamak, küçük çocukların taşınmasını kolaylaştırır ve ayakların üzerindeki yumuşak halkalar, çekiçle dövülürken tezgâhın kaymasını önler. Çift taraflı eğlence; tüm çivileri çekiçleyin, sonra tezgâhı ters çevirin ve tekrar başlayın. Tak Çak oyunu bebeğin ince motor becerileri ve el-göz koordinasyonu geliştirmesine yardımcı olur. Minik bebeklerinizin hayal gücünü geliştirmeye de yardım edecektir. Miniklerin yanından ayırmak istemeyeceği bu oyuncağı gittiğiniz her yere götürebilirsiniz. Ebeveynlerin güvenle miniklere teslim edebilecekleri bir oyuncaktır. Bebekleriniz ile beraber oynayarak, onlara yeni şeyler öğretmeye ve onlarla eğlenmeye bayılacaksınız. Çocuklarınız ile geçirdiğiniz eğlenceli dakikalar onların duyusal gelişimlerine katkıda bulunacak böylece çocuklarınızın eğlenerek oyunla öğrenmesini desteklemiş olacaksınız.

 

 

Let's Be Child Eğitici Tak Çak Teknik Özellikleri

Sağlık ve Güvenlik

  • Ürünü kullanmadan önce uyarıları dikkatlice okuyunuz.
  • Her kullanımdan önce tüm parçaları dikkatlice kontrol ediniz, ürün hasar görmüş veya deforme olmuş ise kullanmayınız.
  • Çocuklara vermeden önce ürünün temiz olduğuna emin olunuz.
  • Ürünü, her daim bir yetişkin gözetiminde kullanınız.
  • Ürünlerin boyalarında kesinlikle ağır metaller ve zararlı kimyasallar içermemektedir.
  • Doğal ahşaptan üretilmiştir.
  • Kurşun ve fatalat gibi zararlı kimyasallar bulunmamaktadır.
  • Kesinlikle Bisphenol A ( BPA) içermez.
  • Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunluğu akredite olmuş, uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır, böylece bebeklerin ağızlarına sokması için tamamen güvenlidir.

 

 

Teknik Bilgiler

  • 12 Ay ve üzeri çocuklar için uygundur.
  • Paket Ölçüsü : 22 x 11 x 11,5 cm
  • Ürün Ölçüsü : 22 x 10,5 x 10,5 cm
  • Çekiç Ölçü : 16,5 cm.

 

Belirtilen özellikler, renkler ve içerik farklılık gösterebilir.

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>