Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam
Let's Be Child İlk Kumandam

Let's Be Child

Let's Be Child İlk Kumandam

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
224,99 ₺
Image
6+ Ay
1

ENFAL-LC-30512_18966

8698540305123

Let's Be Child İlk Kumandam Özellikleri

 

Bu Defa Kumandanın Başına Çocuklar Geçiyor!

Minikler için tasarlanmış Let's Be Child İlk Kumandam, taklit oyununa teşvik ederek minikleri eğlendirirken aynı zamanda onlara yeni şeyler öğretmeye yardımcı olan ilkyaş oyuncaklarının gözdeleri arasındadır. Bu kumanda TV’yi açmak yerine minikleri saatlerce eğlendirebilecek 30’un üzerinde şarkılar, cümleler ve temel bilgiler (sayılar, şekiller, renkler, hayvanlar ve daha fazlası) içermektedir. Siz miniğiniz için böyle bir kumanda olmasını istemez miydiniz? Şarkılar, hayvan sesleri, sayılar ve daha fazla eğlence onların harika zaman geçirmesini sağlar ve bu kumanda ile çok şey öğrenir. Gerçekçi tasarımı ve ışıklı tuşları sayesinde bebekler için öğrenmeyi eğlenceli hale getirir. Miniklerin elinden düşürmeyeceği eğlenceli bir aktivite oyuncağıdır. Bebeğiniz tuşlara bastığında cümleler ve şarkılar duyar. Bu sayede motor becerilerini geliştirir ve sebep sonuç ilişkisini öğrenir. Yanan ışıkları ve parlak renkleri bebeğinizin görme ve duyma gibi önemli duyuları güçlendirmesine yardımcı olur. Ebeveynlerin güvenle bebeklerine teslim edebilecekleri bir oyuncaktır. Kavraması kolaydır, minik eller için mükemmel boyutta ve ağırlıktadır. İçeriğinde 30’un üzerinde müzik ve cümle ile eğlendirebilecek ve ses kontrolü sayesinde sesin seviyesini ayarlayabileceksiniz.

 

Let's Be Child İlk Kumandam Teknik Özellikleri

Kullanımı ve Kurulumu

Bir yıldız tornavidayla pil bölmesi kapağındaki vidayı gevşetin ve kapağı çıkarın, bitmiş pilleri çıkarın ve uygun şekilde atın. İki adet yeni AA alkalin pil takın. Pil bölümü kapağını tekrar takıp vidasını sıkın. Fazla sıkmayın oyuncağın sesi veya harekeleri zayıflamaya veya hiç çıkmamaya başlarsa pillerin değiştirme vakti gelmiştir. Piller bir yetişkin tarafından yerleştirilmelidir. Pilleri, doğru kutuplara gelecek şekilde yerleştirin. Oyuncağı uzun süre kullanmayacaksanız pilleri çıkartın. Bu ürünü ateşe yaklaştırmayın. İçindeki piller patlayabilir veya sızıntı yapabilir. Pilleri çocuklardan uzak tutunuz. Çocukların pillerle oynamasına ve temasına izin vermeyiniz. 

 

  • Ürünü, her daim bir yetişkin gözetiminde kullanınız.
  • Avrupa Birliği tarafından (EU) EN71 standartlarına uygunluğu akredite olmuş uluslararası test kuruluşları tarafından test edilip onaylanmıştır.
  • Ürünlerin boyaları kesinlikle ağır metaller ve zararlı kimyasallar içermemektedir. Bebeklerin ağızlarına sokması için tamamen güvenlidir.
  • Kesinlikle Bisphenol A ( BPA) içermez.
  • Her kullanımdan önce tüm parçaları dikkatlice kontrol ediniz.
  • Ürün hasar görmüş veya deforme olmuş ise kullanmayınız.
  • Bebeğinize vermeden önce ürünün temiz olduğuna emin olunuz.
  • Bu oyuncağın, tüketici tarafından bakım yapabilecek bir parçası yoktur. Lütfen oyuncağı sökmeyin.

 

Nasıl Temizlenir?

  • Oyuncağı temiz bir bezle siliniz.
  • Suya batırmayın.
  • Çözücü ve benzeri maddeleri kesinlikle kullanmayınız.

 

Teknik Bilgiler

  • 2 Adet 1,5 V AA kalem pil ile çalışır.
  • Ürün Ölçü: 7 x 16 cm.
  • Paket Ölçü: 13 x 23 x 5 cm.
  • Türkçe Sesli
  • Yaş aralığı 6+ Ay

 

ASORTİLİ ÜRÜN BİLGİLENDİRME: Ürün asortili olduğu için renk ve model stoğu değişkenlik göstermektedir. Siparişiniz sırasında, "Sipariş Notu" kısmına talep ettiğiniz rengi veya modeli belirtmeniz gerekmektedir. Seçtiğiniz 1 adet ürün tarafınıza gönderilecektir. Seçtiğiniz ürünün stoklarımızda bulunmaması durumunda müşteri hizmetleri temsilcimiz sizinle iletişime geçecektir. Renk veya model belirtmediğiniz takdirde stoğumuzda olan ürün gönderilecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz.

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>