Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
11 ürün bulunuyor.

MARKA

Carter's (7)
Miela Kids (4)

BEDEN / YAŞ

2-3 Yaş (4)
3-4 Yaş (4)
4-5 Yaş (4)
4 Yaş (1)
5-6 Yaş (7)
6-7 Yaş (7)
6 Ay (1)
7-8 Yaş (3)
9 Ay (2)
12 Ay (1)

RENK

Çok Renkli (5)
Lacivert (2)
Yeşil (3)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

Bebek ve Çocuklar İçin Bikini Modelleri

Yazın gelmesi ile birlikte bebek ve çocuklarınız için yapacağınız alışverişler değişiklik gösterecektir. Bunların başında bebek ve çocuk giyim ürünlerinden birisi plaj giyim mayo ve bikiniler olacaktır. Çocuklar mayo ve bikini giyerek güneşin, kumun tadını çıkaracaklardır. Kız ve erkek çocukların giydiği plaj giyim ürünleri de değişiklik gösterir. Kız çocukları mayo ya da bikini giyerek tatilde keyifle vakit geçirirler. Kız çocuk bikini modellerini inceleyerek kız bebek ve çocuklarınızın yas giyim ihtiyaçlarını kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.  Kız çocuk mayo bikinileri özel kumaşlar sayesinde çocukların içerisinde rahatsız hissetmemesini sağlayacaktır. Özel olarak tasarlanmış hızlıca kuruyan kumaşlar sayesinde çocuklar deniz ya da havuzdan çıktıktan sonra üşümez ve ciltleri rahatsız olmaz. Ayrıca farklı tasarımlar ile tasarlanmış olan bikinilerden çocuklarınızın rahatına uygun modelleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Kız çocuk şortlu bikini modelleri sık tercih edilen modellerden olacaktır.

Bebek ve çocukların tenleri hassastır ayrıca güneş de buna dahil olduğunda üstsüz ve korumasız bir şekilde güneşe çıkmaları zararlı olacaktır. Bu nedenle çocuk bikini modelleri çocuklarınız için uygun olacaktır. Çocuk bikinileri alt ve üst olmak üzere 2 parçadan oluşmaktadır. Welcome Baby’nin sunduğu bikini çocuk markalarını inceleyerek çocuklarınızın tarzlarına uygun bikini modellerini kolaylıkla bulabilirsiniz.

Carter’s markasına ait olan ikili bikini modelleri renkleri ve kumaş kalitesi ile dikkat çekmektedir. UPF 50+ güneş koruması özelliği sayesinde bebek bikini mayo modellerinden en iyi şekilde memnun kalabilirsiniz.  Aynı zamanda bikini mayo ürünlerinde bulunması gereken bir diğer özellik çabuk kuruyan kumaş özelliği olmalıdır. Çocuk bikini modellerinin çabuk kuruması çocuklarınızın memnun kalacağı özellik olacaktır.  Aynı zamanda çocuklarınıza bikini ya da mayo almadan önce bikini ve mayoların çocuklarınıza tam olmasını, sıkmamasını ya da çok bol olmamasına dikkat etmenizi öneririz. Bebek bikini altının çok sıkması çocuklarınızı rahatsız edecektir. Bu nedenle ürünleri kullanmadan önce denemenizi öneririz.

Çocuk mayo bikini markalarından öne çıkan marka olan Miela Kids ürünlerini mutlaka incelemenizi öneririz. Hızlı kuruyan yapısı sayesinde miniklerin üstü uzun süre ıslak kalmaz. Aynı zamanda kız çocuk bikini mayo ürünlerinin renkleri ve tasarımları çok hoşunuza gidecektir. 

Devamını Göster