Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti
Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti

Disney

Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
119,00 ₺
1

NGEO-9780000999993

9780000999993

Disney Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti Özellikleri

  • Esrarengiz Kasaba'nın iki farklı hikayesini içeren sette çocuklar, gizemli ve eğlenceli maceralara dalarken çıkartmalarla eğleniyor. Bir Disney Channel orijinal serisi olarak yaratılan hikayede birbirinden ilginç ve eğlenceli karakterler yer alıyor. Çizgi dizide yer almayan ve iki farklı hikayeye sahip set, ünlü çocuk öyküleri yazarı Samantha Brooke tarafından kaleme alınıyor. Bir sürü gizem, gariplik ve komedi içeren bu hikayeler tam olarak Esrarengiz Kasaba sevenlere hitap ediyor.
  • Teknolojinin gelişmesiyle birlikte çocuklar da tablet, bilgisayar ve akıllı telefon gibi aletlerle oynamayı daha çekici buluyor. Böyle bir dönemde çocukların kitap okuma alışkanlığı edinmesini sağlamak daha da önem kazanıyor. Ayrıca kış ve yaş tatillerinde çocukların okuma alışkanlıklarını kaybetmemeleri ve okumalarını hızlandırmaları için düzenli olarak kitap okumaya devam etmeleri gerekiyor. Kitap okumak çocukların okuma becerilerinin yanında iletişim ve sosyal becerilerinin gelişmesinde de katkı sağlıyor. Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti - Samantha Brooke ile çocuklar kitap okumanın eğlenceli ve ilgi çekici yollarını keşfediyor. Öyküler, yaz tatilini geçirmeleri için amcalarının yaşadığı kasabaya giden ikiz kardeşler Dipper ve Mabel’in maceralarını konu alıyor. Esrarengiz Kasaba'da karmaşık karakterler hakkında samimi ve zekice hikayeler anlatılıyor. Çocuklar öyküleri okurken aynı zamanda kendilerini gizemleri aydınlatmaya çalışan birer dedektif gibi hissediyor. 6-9 yaş aralığına hitap eden hikayeler ve çıkartmalar sayesinde çocukların hem okuma hem de dikkat becerileri gelişiyor. Esrarengiz Kasaba Perili Dükkân ve Esrarengiz Kasaba Yaz Cadılar Bayramı öykülerini içeren kitap setiyle çocuklar, birden fazla hikaye okuma fırsatı buluyor. Sevdikleri karakterlerin farklı maceralarıyla heyecan ve keyif dolu okumalar yapıyor. Çocukları ile daha çok vakit geçirmek isteyen ebeveynler de Esrarengiz Kasabanın eğlenceli hikayelerini onlarla birlikte okuyarak, çocuklarına kitap okumak konusunda örnek oluyor. Kitapların içinden çıkan çıkartmalarla birlikte ise küçükler keyifli maceraya devam ediyor.
  • Esrarengiz Kasaba Yaz Cadılar Bayramı Esrarengiz Kasaba setinin içindeki öykülerden biri olan Yaz Cadılar Bayramı, ikiz kardeşler Dipper ve Mabel’in cadılar bayramı macerasını konu alıyor. Diğer karakterlerin de maceraya katılmasıyla zenginleşen ve gelişen olaylar sayesinde hikaye daha da heyecan verici hale geliyor. Esrarengiz Kasabada kutlamalar yapılırken Yaz Cadılar Bayramı Hilebaz’ı Dipper ve Mabel kardeşleri ziyaret ediyor. İkiz kardeşlerden, son balkabağı feneri sönmeden önce beş yüz parça şeker toplamalarını istiyor ve macera başlıyor. Eğer yeteri kadar şeker toplayamazlarsa Hilebaz ile tekrar yüzleşecek olan Dipper ve Mabel’in neler yapacağını herkes merak ediyor. Acaba Dipper ve Mabel ruhlarını kurtarmak için gereken şekeri toplayabiliyor mu yoksa zamanları yetmediği için Hilebaz’ın eline mi düşüyor? Bu gizemli ve heyecan dolu maceranın tüm cevapları setteki hikayede yer alıyor.
  • Esrarengiz Kasaba Perili Dükkan Setteki diğer ilgi çekici hikayelerden biri bu sefer kasabadaki bir dükkanda geçiyor. Dipper ve Mabel, Wendy ve genç arkadaşlarıyla birlikte terk edilmiş bir dükkanı keşfettiklerinde ürkütücü şeyler oluyor ve gençler hayaletler tarafından tuzağa düşürülüyor. Dipper büyük bir cesaretle hayaletlerle yüzleşiyor. Dipper’in özgürlük yolunda dans ederken hareketleri kelimesi kelimesine anlatımı takip eden çocuklar hem merak hem de kahkahalar içinde öyküyü okuyor. Ama dans hareketleri genç arkadaşlarını kurtarmak için yeterli oluyor mu yoksa Dipper ve arkadaşları sonsuza kadar sıkışıp kalıyor mu? Hikayenin sonuna gelenler bu heyecanlı ve komik maceranın cevaplarına ulaşıyor. Alex Hirsch tarafından yaratılan ve çıktığı günden itibaren dünyaca ilgi gören Disney orijinal serisinin bu kitapları ile çocuklar gizem ve komediye doyuyor. Esrarengiz Kasaba Çıkartmalı Hikaye Seti - Samantha Brooke kaleminden çıkan yeni öyküleriyle çocuklarla buluşuyor.
  • Basım Dili: Türkçe
  • Boyut: Normal Boy
  • Cilt Durumu: Ciltsiz
  • Sayfa Sayısı: 48
  • Yaş Uygunluğu: 6 - 9 Yaş
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>