Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
249 ürün bulunuyor.

MARKA

Avessa (1)
B.Toys (12)
Babyton (1)
Barbie (2)
bblüv (5)
Bestway (17)
Bling2o (34)
Cars (3)
Dede (8)
Dolu (2)
Flipper Swimsafe (1)
Frozen (1)
Intex (135)
Let's Be Child (13)
Pilsan (9)
Pj Mask (1)
Simba (1)
Smoby (1)
Spiderman (1)
Swimtrainer (1)

BEDEN / YAŞ

18+ Ay (1)
1,5-3 Yaş (1)
1+ Yaş (1)
3+ Yaş (19)
6+ Yaş (14)
8+ Yaş (1)
8 Yaş+ (1)
9+ Ay (1)
9+ Yaş (2)

RENK

Beyaz (1)
Çok Renkli (16)
Mavi (1)
Turkuaz (2)
Yeşil (1)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (17)

Kadın / Kız (26)

Unisex (23)

Yükleniyor...

Yaz Ürünleri

Okulların kapanmasıyla başlayan yaz tatili çocukların kış boyunca bekledikleri bir süreçtir ve çocuklar okul döneminin sonlarına doğru tatilde yapacaklarının hayalini kurmaya başlarlar. Yaz tatilleri, ailelerin çocuklarıyla nitelikli zaman geçirebilmeleri açısından harika bir fırsattır. Ebeveynler olarak hafta sonu tatillerinizi çocuklarınızla birlikte geçirmeye özen gösterebilirsiniz. Çocuklarla yaz tatili planları yaparken sadece kendi isteklerinizi değil onların dileklerini de yerine getirmeyi seçebilirsiniz. Bu tarz yaklaşımların çocuklarınızla iletişiminizi güçlendireceğinden emin olabilirsiniz. Uzun ve yorucu okul döneminden sonra başlayan yaz tatili çocuklar açısından çok önemlidir. Kış boyunca tatilde yapacakları aktiviteler için umutlanırlar. Tatil boyunca eğlenmelerine yardımcı olacak, şişme havuz, plaj seti, spor oyuncakları gibi birçok farklı aktivite ve ürün bulunmaktadır. Oyuncak modellerini web sitemizden detaylı olarak inceleyebilirsiniz.

Plaj Oyuncakları

Deniz oyuncakları çocuklara plajda eğlence sırasında eğlenceli bir ortam sağlayan plaj aksesuar ürünlerindedir. Bebeklere suyu sevdirerek, denize girmekten keyif almaları için birbirinden çeşit plaj oyuncakları üretilmiştir. Ailelerin genellikle düşündükleri bir diğer soru da plaj oyuncakları gerçekten gerekli midir? Aslında bu soruya farklı bir açıdan bakmak gerekir. Bebek deniz oyuncağı almak sadece bebeğe oynaması için oyuncak almak demek değildir. Bebek bakım için gerekli olan ihtiyaçlarından birisidir ve bebeğinizin bu aktiviteden korkmadan gerçekleştirmesini sağlamaktır. Bu ürünler aynı zamanda bebeklerin duygusal ve bilişsel gelişimini sağladığı, motor becerilerinin gelişmesinde önemli rol oynadığı da uzmanlar tarafından belirtilir.

Plaj Oyuncak Seti

Uzmanlar bir başka konuya da değinerek bebek plaj oyuncak seti ile bebeğin deniz korkusunu yenmesinin yanı sıra oyuncaklarla eğlenirken motor kuvvetlerini geliştirdiğini, kaslarını kullanmayı öğrendiğini ve zeka gelişimini destekleyici algılama yetisinin ilerlediğini belirtmektedirler.

Günümüzde her ailenin erişebileceği, birbirinden farklı, çok sayıdaplaj oyuncakları modelleri mevcuttur. Klasikleşen plaj kovası ürününden yakın zamanda çok talep görmeye başlayan bahçe havuzu ürününe kadar birçok seçenek vardır. Dilerse aileler bu oyuncakları bebek plaj kova seti veya bebek deniz oyuncakları hijyenik olarak saklayabilirler. Deniz oyuncaklarının hijyen koşullarında saklanıp her banyosu esnasında tekrar kullanılmaya hazır olmasının önemi bebeklerin banyo yaparken oyuncakları ağızlarına götürebilmeleri, suya konulduğunda üzerinde her şeyin suya geçebilmesi gibi nedenlerden dolayıdır.

Çocuk plaj oyuncakları fiyatları ise ürünlerin değişikliğinden dolayı farklılık gösterir. Ancak her bütçeye uygun birçok banyo oyuncaklarını bulmak mümkündür. Avessabblüv, Bestway, Intex ve Pilsan markaların deniz oyuncakları çeşitlerini bebeğiniz için güvenle kullanabilir, tüm bu markaların ürünlerine ve daha fazlasına Welcome Baby mağazalarından ve www.welcomebaby.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Devamını Göster