Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
18 ürün bulunuyor.

Bebek Banyo Filesi

Uzmanların tavsiyesi bebeklerin haftada 2-3 kez düzenli olarak yıkanmasıdır. Ancak bebek banyo işlemi sanılandan daha zor olabilmektedir, özellikle de bu işlemi tek başına yapacak olan ebeveynler için. Bebeğin en iyi, doğru ve güvenli bir şekilde yıkanabilmesi için birçok ürün geliştirilmiştir. Ailelerin bebek yıkamasında pratikleşmesine imkan sağlayan ürünler tasarlanmıştır. Bunlardan birisi de bebek banyo filesi veya diğer adıyla bebek küvet filesidir.

Bebek banyo filesi, bebeklerin yıkama esnasında kullandıkları küvetlerine takılan ve bebeğin sırtını desteleyecek şekilde bebeklerin üzerine oturduğu ayrıca bebek banyo işleminin kolaylaşmasına yardımcı olan bebek banyo ürünlerindendir. Çoğunlukla aynı standartlarda üretilen bebek küvet filesi dört veya altı bağlantı noktaları sayesinde küvetlerin kenarlarında mevcut boşluklarına takılıp sabitlenir. Oturaklı banyo filesi olarak oldukça esnektir. Dilerseniz bebek küvet seti veya bebek banyo seti olarak temin edebilir, dilerseniz sonrasında alıp standart üretiminden dolayı sorunsuz bir şekilde kullanım sağlayabilirsiniz.

Birden fazla modeli mevcut olan küvet filesinin modelleri arasında küvet filesi, havlu banyo filesi ve köpüklü banyo filesi olarak çeşitler bulunmaktadır. Havlu banyo filesi yumuşak dokusu sayesinde bebeğe rahat hissettiren yapıdayken, bebek küvet filesi köpüklü olmasının da bebeğin sırtına masaj yapar gibi bir etki sağlamakta olduğu belirtilir.

Peki, küvet filesinde bebeklerin yıkanması nasıl gerçekleşir? Banyo filesi yararları aileler için nelerdir? Küvetin içerisine uygun sıcaklıkla su ile doldurduktan sonra banyo küvet filesini bağlantı noktalarından küvette takıp test edildikten sonra bebeğinizi üzerine yerleştirerek banyosunu tek başınıza yerleştirebilirsiniz. Küvet filesinin avantajlarından birisi de bebeğiniz sabunluyken veya ıslakken elinizden kayma riskini ortadan kaldırmasıdır. Pratik kurulum kolaylığı sağladığı için bebek banyo filesi kullananlar tarafından tam not almaktadır.

Küvet filesi fiyatları ise pratik ve basit yapıda olmasından dolayı uygun fiyatlardadır. Ayrıca ürünün kullanım sıklığı da oldukça fazla olacağından ailelerin bu faktörü göz önünde bulundurmalıdır. Bebek banyo filesi Sevi Bebe markası gibi, Baby Jem küvet filesi, Ninniline, Skip Hop markaları da banyo küvet filesi kullananlar tarafından tavsiye edilen ve güvenle satın alınanlardır. Tüm bu markaların ürünlerine bebek banyo fileleri kategorisinden Welcome baby mağazalarından ve www.welcomebaby.com.tr adreslerinden ulaşabilirsiniz.

Devamını Göster