Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
7 ürün bulunuyor.

MARKA

Babyjem (3)
bblüv (4)

RENK

Gri (2)
Mavi (2)
Pembe (2)
Yeşil (1)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (1)

Kadın / Kız (1)

Unisex (1)

Yükseltici Basamak Modelleri

Bebekler dünyaya geldikten sonra büyüme ve gelişmelerini sürdürürken ebeveyn olarak sizlere büyük sorumluluklar düşer. Her bir aşaması ayrı emek isteyen çocuk yetiştirme isteğinin anne babalara yüklediği iyi ebeveyn olma bilinci sizlerin bu farkındalık ile hareket etmenize sebep olur. Evlatlarınızın ilk adımlarından itibaren başlayan birey yetiştirme uğraşı içinde olduğunuz bu dönemde anne babalar olarak sizler bebeğinizin var olduğu yaşların getirdiği her şeyi öğretmeyi hedeflersiniz. Kendi ayakları üzerinde durabilen, kendi yemeğini kendi yiyebilen, tek başına yürüyen, tuvaleti geldiğinde tuvalete giden, banyoyu tek başına yapabilen yani size bağımlı olması durumundan sıyrılıp kendi ihtiyaçlarını kendi görebilen birey haline gelmesi hiç şüphesiz yegane isteklerinizden birisidir. Bu kategoride bebek basamağı ürünlerini inceleyeceğiz.

Tüm bu isteklerinizin gerçekleşebilmesi için öncellikle bebeklerinize öncesinde eğitim ve öğretim süreci olması gerekir. Pek çok konu adına bu süreçleri sırasıyla yaşayacak olan bebeklerinize göstereceğiniz eğitimlerden birisi de bebek cocuk banyo ürünleri ile kazandıracağınız tuvalet alışkanlığıdır.

Yükseltici Basamak

Minik yavrularınızın, banyoda lavaboya rahatça uzanıp elini ağzını yıkayabilmesi ve tek başına tuvalette gittiğinde klozete kolayca ulaşabilmesi yaşlarından dolayı boy gelişimlerini tamamlamamasından dolayı ne yazık ki mümkün değildir. Dışarıdan sizlerin yardımına ihtiyaç duyarlar. Fakat tuvalet eğitiminin amacı yavrunuzun tek başına temel ihtiyaçlarını giderlerini sağlamak ise bu aşamada yardımcı bebek banyo ve tuvalet ürünlerinden bebek basamağı kullanımı edinilmelidir. Diğer bir deyişle bebek yükseltici basamak, minik yavrunuzun tek başına kolaylıkla hareket edip ihtiyaçlarını karşılayabilmesine imkan tanıyıp tuvalet eğitim sürecinin de hızlanmasına yardımcı olmaktadır.

Yükseltici basamak aileler tarafından güvenle tercih edilen üründür. Aileler, çocuk basamakları ürününü satın alırken kaymaz silikon ve tırtıklı yüzeyden yapılmış olanını almaları önerilir. Bebek yükseltici basamak ürünün kanserojen ve toksin madde içermeyen plastik maddeden yapılmış olmasına dikkat ediniz. Bebek gelişim basamakları sadece tuvalette klozete otururken veya lavaboya uzanırken değil, boyunun yetişmediği herhangi bir yere ulaşması için de kullanılan bir üründür.

Welcome Baby markasının sizlere sunduğu bblüv markasına ait bblüv Step Katlanabilen Eğitici Basamak çocuklarınızın kolaylıkla çıkabileceği şekilde güvenle tasarlanmıştır. Sabit, sağlam ve güvenli olan bu basamak çocuklarınıza en iyi şekilde uyum sağlayacaktır. Eğitici basamakların yeşil, mavi, pembe ya da gri renklerini tercih edebilirsiniz.

Markaların çeşitli çocuk yükseltici ürünleri bulunmaktadır. Farklı yüksekliklere sahip basamak çeşitleri olarak hem tek basamaklı bebek basamağı hem de katlı bebek basamağı olarak tasarlanmışlardır. Çocuğunuzun ihtiyacına göre istediğiniz bebek basamağı modellerinden birini temin edip evinizde her yerde çocuğunuzun kolayca tek başına ihtiyaçlarını karşılamasını destekleyecek olan yükseltici basamağı kullanabilirsiniz.

Babyjem, OkBaby ve Sevi Bebe gibi seçilmiş markaların bebek basamaklarını ve daha fazlasını WelcomeBaby mağazalarından ve www.welcomebaby.com.tr adresinden bulabilir, güvenle satın alabilirsiniz.

Devamını Göster