Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
43 ürün bulunuyor.

MARKA

Bibs (4)
Biorganic (3)
Caramell (5)
Funna Baby (28)
Posh Baby (3)

RENK

Ekru (2)
Gri (1)
Mavi (2)
Pembe (2)
Sarı (1)
Yeşil (1)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (1)

Kadın / Kız (1)

Unisex (6)

Yükleniyor...

Müslin Battaniye

Bebeklerin doğumdan itibaren ciltleri yetişkinlere nazaran daha hassas olur. Bebeğinize temas eden kumaşlar bebeğinizin cildini kızartabilir, kaşınmasını sağlayabilir bu nedenle bebeğiniz için kıyafet veya örtü seçerken ayrı bir özene ihtiyaç duyulur. Bebeğin cildine temas eden kumaşın özelliklerine çok dikkat edilmelidir. Bebeğiniz için kullanacağınız kumaş polyester ağırlıklı olmamalıdır. Polyester kumaş bebeğinizi fazla sıcak tutar ve terlemesini sağlar bu durum da bebeğinizin hasta olmasına neden olabilir. Doğru kumaş seçimi %100 pamuk olan kumaşlardır. Pamuk kumaş bebeğinizin cildinin hava almasını sağlayacaktır aynı zamanda uzun ömürlü kullanabileceğiniz pamuk kumaşlı örtüler bebeğinizi ve sizi memnun edecektir. Bebeğinizin için kullanabileceğiniz örtü yine pamukmüslin örtülerdir. Müslin örtü kumaşıyla, dokusuyla ve kullanım özellikleriyle sizi ve bebeğinizi memnun edecektir.

Müslin Yatak Örtüsü

Müslin bebek örtüleri %100 pamuk olarak tasarlanır. Pamuk olmasının çokça avantajı bulunur, müslin örtüleri uzun süre formu bozulmadan rahatlıkla kullanabilirsiniz, hava alan kumaşı sayesinde bebeğiniz terlemez ve hasta olmasına neden olmaz. Aynı zamanda müslin örtüleri kullanabileceğiniz yer çok fazladır, bebeğinizi kundaklayıp sarmak için kullanabilirsiniz, müslin yatak örtüsü olarak kullanılabilir veya boyutu küçük müslin örtüleri bebeğinizin ağız mendili olarak kullanabilirsiniz.

Müslin yatak örtüsü bebeğinizin memnuniyeti için kullanabileceğiniz en iyi seçenektir. Bebeğiniz uyurken altına serebilirsiniz ya da bebeğinizin üstüne müslin yatak örtüsünü sererek huzurlu bir şekilde uyumasını sağlayabilirsiniz. Bebeğiniz sizin kucağınızda uyurken de aynı şekilde müslin örtüyü sererek rahatının bozulmamasını sağlayabilirsiniz. Müslin yatak örtüsü yumuşacık dokusuyla, pamuk sağlam ve kaliteli kumaşıyla hem sizi hem de bebeğinizi mutlu edecektir.

Müslin Bebek Örtüleri

Müslin bebek örtüleri annenin her zaman yanınızda taşıyabileceği hafiflikte olduğu için kullanım alanı da çok fazladır. Hafif ve pratik kullanımıyla müslin örtüleri alt açma örtüsü, puset ve bebek arabasının örtüsü, battaniye veya pike olarak, bebeğinizi emzirirken emzirme örtüsü olarak, minik bebeğiniz için her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz ağız örtüsü olarak rahatlıkla kullanabilirsiniz. Aynı zamanda pamuk olan kumaşı sayesinde yüksek emiciliğe sahiptir, bebeğinizi banyodan sonra kurulamak için de müslin bebek örtüklerini kullanabilirsiniz.

Welcome Baby ile hassas bebeğinizin memnuniyetini düşünerek son derece kaliteli malzemelerle üretilmiş, sizi her yönden memnun edecek konforlu ve pratik müslin örtüleri bulabilirsiniz. Müslin bebek örtülerini farklı desenlerde ve boyutlarda kaliteli pamuk kumaşlarla tasarlanmış çeşitlerini Momeasy, Posh Baby ve La’mina Baby gibi markalar size en iyi şekilde sunmaktadır.

Devamını Göster