Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
44 ürün bulunuyor.

MARKA

Babyjem (40)
bblüv (3)
Funna Baby (1)

BEDEN / YAŞ

0+ Ay (1)

RENK

Beyaz (2)
Ekru (1)
Gri (8)
Mavi (5)
Pembe (6)
Turuncu (1)
Yeşil (3)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (7)

Kadın / Kız (9)

Unisex (13)

Yükleniyor...

Bebek Uyku Yastıkları

Bebek uyku seti bebeğinizin yatağında güvenle ve konfor eşliğinde uyumasını sağlamak için üretilmiş, parça sayısı çeşitlilik gösterebilen setlerdir. Bebek uyku seti bebeğinizin beşiğinin tabanına ve kenarlarına koruma amaçlı bağlayacağınız yastıklarla uykuyu konforlu hale getirmeyi amaçlar. Bu sayede bebeğiniz uykusunda dönerken beşiğinin parmaklıklarına çarpmadan yastıklar sayesinde korunmuş olur.

Bebek uyku yastığı da minik bebekleriniz için tercih edebileceğiniz konforlu bir ürün çeşidir olacaktır. Bebekler doğduktan sonra rahat bir şekilde uyumak için konforlu ve kafa yapıları için sağlıklı yastıklara ihtiyaç duyarlar. Bblüv markasının sunduğu Pilö Düz Kafa Yastığı , Bebeğin başının arkasındaki baskıyı hafifletmek, rahat ve sabit kalmasına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Düz kafa yastığı doğumdan, bebeğin hareket kabiliyeti kazandığı zamana kadar kullanılabilir.

Bebek uyku setlerinin içinde nevresim, iç yorgan, baş koruma yastığı, yan koruma yastığı, süs yastık, düz çarşaf ve yastık kılıfı bulunur. Uyku setlerinin temizliği ve bakımı da bebeğinizin uyku konforu için çok önemlidir. Bebeklerin alerjik reaksiyon gösterme durumlarına karşın çok fazla kokulu, çamaşır sulu deterjanlar ve ağartıcılar kullanılmamalıdır. Bebek uyku setleri ürünlerini genelde elde yıkamak daha çok tercih edilen bir yöntemdir. Çok yüksek derecede makinede yıkama yapmak ürünlerin bozulmasına sebep olabilir. Tercih edebileceğiniz bebek odası tekstil ürünlerini web sitemizden inceleyebilirsiniz.

Uyku Seti Bebek Konforu

Beşiğe serilen uyku seti bebek konforunun sağlanması için de önemli bir takımdır. Beşiğin tabanına serilerek bebeğin ahşaba olan direkt temasını keserek daha yumuşak bir zeminde yatmasını sağlar veya yatağın üzerine serilerek bebeğin yatağa olan sürtünmesi azaltır ve dolayısıyla terleyerek uyuma problemini azaltmaya da yardımcı olur. Beşiğin parmaklıklarına takılan yastıklar sayesinde uyku seti bebeklerin uykusunda dönmesi halinde alabileceği darbeleri yumuşatır bu sayede canının yanması ve uykusunun bölünmesini engeller. Bebeğinizin daha konforlu ve deliksiz bir uyku uyuması için cibinlikli bebek uyku seti ve birbirinden şık takımları, bebek uyku setlerinin önde gelen Lolybon ve Funna Baby markalarının içeriğinde bulabilirsiniz.

Devamını Göster