Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
80 ürün bulunuyor.

MARKA

Carter's (39)
Kietla (10)
Konfidence (14)
Mayoral (10)
Miela Kids (4)
SlipStop (3)

BEDEN / YAŞ

0-4 Yaş (1)
0-6 Ay (2)
12 Ay (7)
18 Ay (8)
1-2 Yaş (1)
24 Ay (7)
2-3 Yaş (4)
2 Yaş (4)
3-4 Yaş (5)
3 Yaş (5)
4-5 Yaş (8)
4 Yaş (5)
5-6 Yaş (11)
5 Yaş (3)
6-7 Yaş (13)
6 Ay (18)
7-8 Yaş (9)
8-9 Yaş (1)
9 Ay (8)
12 Ay (1)
18 Ay (1)

RENK

Beyaz (6)
Çok Renkli (17)
Eflatun (1)
Kahverengi (1)
Kırmızı (4)
Lacivert (3)
Mavi (2)
Pembe (3)
Sarı (7)
Yeşil (4)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Erkek (2)

Kadın / Kız (16)

Unisex (4)

Yükleniyor...

Çocuk Mayo Çeşitleri

Çocuk mayosu yaz gelirken renk renk seçtiğiniz ve ihtiyaç duyduğunuz bir parçadır. Yaz mevsimi yaklaştıkça heyecanla tatil planları yapılmaya başlanır. Tatile çıkarken deniz veya havuz kenarında veya sahilde ihtiyacınız olacak her eşya birkaç ay öncesinden bakılıp alınır. Çocuklu anne ve babaların yaz tatillerinde çocuklarının ihtiyaçlarını karşılaması için daha fazla ürüne ihtiyaç duyabilmektedir. Ailece çıkacağınız deniz tatilinde minik yavrununuz da rahat etmesi, gönlünce kumsalda veya havuz kenarında oynayıp suda konforla yüzmesi ailenizin mutluluğu için oldukça önemlidir. Çocuk mayo çeşitlerinden dilediğiniz renk, desen ve modelde bulabilir bebeğinizin tatil esnasında hem konforlu olmasını hem de sevimli modeller sayesinde daha da şirin görünmesini sağlayabilirsiniz. Ayrıca bebek ve çocuk deniz havlusu ürünlerini de keşfedebilirsiniz.

Bebek Mayosu Nasıl Olmalı?

Çok sorulan sorulardan biri de bebek mayosu nasıl olmalıdır? şeklindedir. Bebeğinizin ilk suyla tanışma anı her ebeveyn için heyecanla beklenen bir durumdur. Bebeğinizin ilk yüzme tecrübesinde hem deniz kıyafetinin hem de deniz aksesuarlarının eksiksiz bir şekilde almanız gereklidir. Bebeğinizin küçük bedenine uygun bebek mayo bikini çeşitlerinden dilediğiniz renkteki birbirinden farklı modellerden dilediğinizi alabilmeniz günümüzde daha kolaydır. Welcome Baby mağazalarını ziyaret edebilir, birçok güvenilir markanın kalite standartlarında üretilen çeşit çeşit modellerini bulabilirsiniz.

Minik yavrunuz için cinsiyetine göre istediğiniz renk ve farklı tasarımlarda üretilmiş çocuk mayo çeşitlerini bulmanız mümkündür. Özellikle günümüzde artan taleple birlikte gelişen bebek ve çocuk giyim sektöründe hem birden fazla sevimli, göz alıcı modelleri hem de çocuğunuzun sağlığına uygun kalitede materyallerden üretilen tasarımları bulabilirsiniz. Ürünlerden aradığınız özellikleri belirledikten sonra bulamayacağınız nerdeyse hiçbir ürün olmamaktadır. Ayrıca çocuk deniz patiği de trend ürünler arasındadır.

Yaz aylarının vazgeçilmezi bebek mayo modelleri minik bebeğinizin dolabında yer alan vazgeçilmez parçalarından birisi halini almaktadır. Şık tasarımlara sahip bebek bikini modellerinin fonksiyonel açısından bebeğinize konforlu kullanım sağlarken siz ebeveynlerin de iç rahatlığıyla bebeğinize giydirmeye amaçlayarak üretilirler. Sade düz renk modelleri, hayvan desenli sevimli modelleri, kız bebekleri için özel pullu payetli şık modelleri veya farklı neon renklere sahip bebek mayo bikini modelleri gibi pek çok tasarımları çocuğunuz denizde ve havuzda konforla kullanabilmektedir.

Bebek mayo erkek modelleri arasında en çok tercih edilenler arasında şort mayo ve slip mayo seçenekleri vardır. Ebeveynler tarafından beğenilen ve dikkat çekici olmasından dolayı neon renkteki erkek bebek mayo şort modelleri daha çok satın alınan modeller arasında yer almaktadır. Erkek bebekler için günümüzde daha fazla renk ve desende modeller tasarlanmaya başlamasıyla ailelere alternatif modelleri satın alınmaları konusunda pek çok seçenek sunulmaya başlanmıştır. Hayvan modelleri, çizgili ve kareli modeller, çizgi film karakter baskılı, geometrik desen figürlü gibi modeller erkek çocuk mayoları arasında yerini almaktadır.

Kız bebek mayo ve bikini modelleri ise erkek bebeklerinkinden oldukça fazladır. Seçme şansınız daha yüksek olduğu kız çocuk mayo modelleri arasında en çok bulabileceğiniz fiyonklu, simli, çiçek figürlü, çizgi film karakteri baskılı, puantiyeli, fırfırlı ve püsküllü modeller yer almaktadır. isterseniz mayo şeklinde tek parçalı deniz ve havuz kıyafeti tercih edebilir isterseniz bikini şeklinde alt ve üst iki parçalı deniz kıyafeti satın alabilirsiniz. Bebek mayo bikini kız modelleri arasında boyundan bağlamalı, ince veya kalın askılı, sırt kısmı çapraz bağlamalı, bikini üst kısmı üçgen veya kare şeklinde gibi birçok alternatife sahip modelleri rahatlıkla bulabilirsiniz.

Daha farklı modelleri bebeğine giydirmek isteyen anne babalar için geliştirilmiş farklı bebek mayo ve bikini ürünleri de mevcuttur. Çiçek desenli bikiniler, kelebek baskılı mayolar, flamingo figürlü pembe mayolar kız çocuklarının daha da sevimli ve şık görünüme sahip olmalarına yardımcı olmaktadır. Bikini ve mayoların alt kısımlarını volanlı bir şekilde küçük detaylara sahip modelleri bulabileceğiniz gibi alt kısmının etek şeklinde tasarlanan modelleri de rastlayabilirsiniz. Üstelik plaj şıklığını tam anlamıyla yakalamak isteyen ebeveynler için kız çocukları için üretilmiş bebek mayokini modelleri de bulmaları günümüzde artık mümkündür.

Bebek mayosu kız ve erkek çocuklarınız için satın alırken göz önünde bulunmanızda fayda olan birkaç özellikler vardır. Bebekler ve küçük yaştaki çocuklar yetişkin bireylerden daha hassas cilt yapılarına sahip olduklarından dolayı onlar için üretilen her grup üründe daha büyük özen ve hassasiyet gösterilmektedir. Güvenilir markaların ürünlerinden satın almak bu sebeple oldukça önemlidir.

Bebek mayoları erkek ve kız modelleri fark etmeksizin minik yavrunuzun sağlığına zarar vermeyen materyal ve renklendirme boyaları kullanılmaktadır. Özellikle ailelerin aradığı özelliklerden birisi olan kolay kurumaya sahip ham maddeler tercih edilir. Üşütmeyen bebek mayosu olarak da geçen modelleri bulmanız son derece kolaydır. Böylece bebeğinizin denizde veya havuz kenarında keyfini bozmadan tatil keyfini çıkarabilmesini sağlayabilirsiniz. Erkek modellerde ve kız çocukları için bikini modellerinde özellikle alt parçanın göbek bölgesine kadar gelmeyecek şekilde tasarlanır. Çocukların suya girip çıktıktan sonra üşütmemeleri esas alınarak üretim yapılmaktadır. Ürünlerin kolay yıkanabilen özellikleri ve ütülenmeden kullanılan özellikte oluşu ailelere pratik kullanım sağlar.

Bebek mayosu alırken özellikle aramınız gereken özelliklerin başında yer alan üretimde kullanılan kumaşın ham maddesinin güneş ışınlarından koruyan yapıya sahip olması gelmelidir. Daha hassas cilt yapılarına sahip bebeklerin UV korumalı bebek mayosu kullananlar arasında olması sağlıklarını korumak açısından son derece önem verilmesi gereken bir konudur. Kimi ebeveyn çocuklarının çok açık tene sahip olmalarından veya cilt sağlığını tam koruma sağlayabilme isteklerinden dolayı bebek mayo uzun kollu modellerini kullanmayı tercih edebilmektedir.

Henüz tuvalet eğitimi almamış bebeğiniz su içerisinde istenmeyen durumların yaşanmasını önlemek için geliştirilen özel sızıntıları hapseden tek kullanımlık bebek ve çocuk mayo bez modellerinden rahatlıkla bulabilir, gönül rahatlığıyla bebeğinize kullanabilirsiniz.

Bebek Mayo ve Bikini modellerini geniş fiyat aralığında aile bütçenize uygun olanı rahatlıkla bulabilirsiniz. Carter’s, Kietla, Konfidence, Losan Baby, Losan Kids, SlipStop gibi pek çok markanın güvenilir kalitedeki bebek mayo ürünlerinin her yaş kategorisine ait modellerini kolayca Welcome Baby mağazalarında ve www.welcomebaby.com.tr internet adresinde bulabilir, dilediğinizi güvenle satın alabilirsiniz.

Devamını Göster