Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Thinkfun Laser Maze
Thinkfun Laser Maze
Thinkfun Laser Maze
Thinkfun Laser Maze
Thinkfun Laser Maze
Thinkfun Laser Maze

ThinkFun

Thinkfun Laser Maze

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
1.699,90 ₺
8+ Yaş
1

ADR-ROTT76340_140

4005556763405

Thinkfun Laser Maze Özellikleri

 

Beyin Kıvrımlarını Ateşle!

Thinkfun Laser Maze, insanların dünyaya bakış açılarını yaratıcı oyunlarla değiştirme hedefini gerçekleştirmek isteyen eğitici oyuncaklardan biridir. Bu labirent oyunundaki amaç, her bir görev kartı için gösterilen sayıda hedefi etkinleştirmek üzere lazeri ve belirlenmiş olan istasyonları, oyun tablasına yerleştirmektir. Her istasyonun özel bir fonksiyonu vardır. Başlamadan önce, oyun alanı üzerine farklı istasyonları yerleştirerek nasıl çalıştıklarını gözlemlemek gerekir. Belirtilen istasyonları oyun tablasına yerleştirin, her bir istasyonu yerleştirirken lazer ışınını yönlendirmek için istasyonun konumunun ve işlevinin nasıl kullanılabileceğini dikkatlice planlamanız gerekir. Çocuklar ve yetişkinler bu yaratıcı oyunu çok sevecek!

 

Laser Maze İçerik ve Teknik Özellikleri

  • İlk oynayışınızda pili devreye sokmak için lazer istasyonunun altındaki küçük şeridi çekin.
  • Bir görev kartı seçin ve rahat görebilmek için oyun tablası üzerindeki kart yuvasına yerleştirin.
  • İstasyonları ise görev kartında belirtilen sembollerle eşleşecek şekilde oyun tablasına yerleştirin. Bazı istasyonların konumu ve yönü tam olarak verilmiştir ancak herhangi bir sembol üzerinde soru işareti bulunuyorsa, o istasyonun yönünü belirlemek size bırakılmıştır.
  • Bir görev kartındaki "OYUNA EKLE" başlığı altında verilen istasyonları alın, geriye kalan istasyonlar kullanılmayacaktır.
  • Görev kartında verilen "HEDEF SAYI"yı aklınızda tutun.
  • Acele etmeyin, görev kartlarında her bir istasyonun oyun tablasında nereye yerleştirileceği gösterilmiştir. Bu yerler sabit olup değiştirilemez.
  • İstasyonları tanımak için İstasyon Rehberi ve Sembol Anahtarı bölümlerinden de faydalanabilirsiniz. Sembol Anahtarı, bir görev kartında verilen sembolleri ayırt etmek için başvuracağınız rehberdir.
  • Farklı zorluk seviyeleri ile oynayabileceğiniz 60 oyun bulunmaktadır.
  • Tek oyuncu ile oynanan bireysel bir oyundur.
  • Yaş grubu: 8 yaş üzeri ve yetişkinler için uygundur.
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>