Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Anne Rehberi: Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı

Beyza Kanttemir - Thursday, February 1, 2024

Anne Rehberi, Annelerin bebeklerini büyütme sürecinde onlara rehber olacak, her açıdan ihtiyacını karşılayacak ürünler sunan bir rehberdir.

Image

Anne Rehberi, Annelerin bebeklerini büyütme sürecinde onlara rehber olacak, her açıdan ihtiyacını karşılayacak ürünler sunan bir rehberdir. Welcome Baby ekibi olarak annelerin her zaman yanında olduğumuzu hissettirmek için sunduğumu bu özel içerik ile ürünler hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilir ve kampanyalarımızdan yararlanarak ürünü kolay bir şekilde satın alabilirsiniz.

Sunduğumuz hizmetler konfor, güven, kolaylık terimleri altında aradığınız her kategoriden ürünü bulmanıza yardımcı olacaktır. Hayat kolaylaştıran ürünler ile oluşan bu içerikler ile ihtiyacınıza uygun, ebeveyn olarak hayatınızı kolaylaştıracak ürünleri bulacağınıza eminiz.

Welcome Baby olarak anneler için her hafta “Anne Rehberi” başlığı altında sunacağımız ürünlerden döndürücüsü Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı olacaktır.


Anne Yanı Beşik Seçilirken Nelere Dikkat Edilmeli?

Anne Yanı Beşik seçmeden önce dikkat edilmesi gereken birçok detay bulunur. Bebekler anne yanı beşikte uzun süre vakit geçireceği için ve aynı zamanda ebeveynlerin de sık kullanacağı bir ürün olacağı için üründen verim almanız önemli olacaktır. Aşağıdaki detaylara önem vererek bebeğiniz için anne yanı beşiği kolaylıkla seçebilirsiniz.

Bebeğinizin güvenliği en önemli önceliktir. Anne Yanı beşiğin sağlam, stabil ve güvenli bir yapıya sahip olup olmadığını kontrol edebilirsiniz. Anne yanı beşik yatış yeri düz ve sağlam olmalı, kenarları yeterince yüksek olmalıdır.


Beşiğin yapıldığı malzeme bebek sağlığına uygun olmalıdır. Ahşap veya metal gibi malzemeler genellikle tercih edilen malzemelerdir. Ayrıca anne yanı beşikte kullanılan boyaların bebek dostu, kurşun içermeyen, su bazlı ve toksik olmayan türlerden olması önemlidir.

Anne yanı beşik hava dolaşımını sağlamak için çeşitli delikler veya hava geçirgen bölgeler içermesi iyi bir özelliktir. Bu, bebeğin rahatça nefes almasını sağlar. Bebeğiniz anne yanı beşikte uyku saatlerini de geçireceği için konforlu ve sağlıklı bir alan olmalıdır.

Anne yanı beşik yüksekliğinin ayarlanabilir olması, beşiği bebeğinizin büyümesine uygun şekilde kullanmanıza olanak tanır. Ayrıca, eğim ayarları gibi özellikler de bebeğinizin konforunu artırabilir. Anne yanı beşik ve oyun parkı seyahatlerde de taşınabilir şekilde olması önemlidir. Böylece bebeğinizin oyun parkını dilediğiniz yere taşıyarak bebeğinize konforlu ve güvenli alan sunabilirsiniz.


Anne yanı beşik ve oyun parkını temizlemek kolay olmalıdır. Oyun parkı ve anne yanı beşikte bulunan çıkarılabilir kumaşlar veya yıkanabilir malzemeler, beşiğin temizliğini sağlamak açısından önemlidir.

Beşiğin, güvenlik standartlarına uygun olup olmadığını kontrol edin. Uygun standartlara sahip olan anne yanı beşikler, belirli güvenlik testlerinden geçmiş demektir.  Bazı oyun parkı beşiklerde bulunan ek fonksiyonlar ve saklama alanları özellikle kolaylık sunmaktadır. Oyun parkında bulunan ceplere bebeğinizin oyuncaklarını ve kişisel eşyalarını koyabilirsiniz.

Anne Rehberi: Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı 
Anne Rehberi: Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı 

Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı Özellikleri

Yukarıdaki özelliklere en iyi şekilde uyum sağlayacak ürünler Javaju markasına ait anne yanı beşik be oyun parkı ürünleri olacaktır. Bu 2 ürün kullanım amaçlarına göre ayrı ayrı fonksiyonel özelliklere sahiptir. Önerdiğimiz bu 2 ürünü bebekleriniz için mutlaka incelemenizi öneririz.

Javaju anne yanı beşik, bebeğiniz için 10x110 cm boyutlarında güvenli bir oyun alanı sunan aynı zamanda uyku saatlerine en iyi şekilde uyum sağlayan anne yanı olabilen bir oyun parkıdır.

Javaju Oyun Parkı Beşik Anne Yanı ile bebek emniyetli bir şekilde beşiğinde uyurken, anne ise bebeğin yanında dinlenebilir ve bebeği kucağına alarak emzirebilir. Javaju anne yanı beşik 9 kg taşıma kapasitesine sahipken ara kat takıldığı zaman 15 kg’a kadar taşıyabilir.  Anne yanı beşik Yenidoğan bebeğin uyma ve uyanma zamanlarını ayarlamada yardımcı olur, Ebeveynlere güven duygusu verir ve bebeğin daha güvende hissetmesini sağlar.


Birlikte uyuma, çocukla anne babası arasındaki bağı güçlendirir ve çocuğun daha kendinden emin ve sosyal büyümesine yardımcı olur. Javaju anne yanı beşik sallanma aparatı ile beşik olarak kullanılabilme özelliği bulunur. Javaju Anne Yanı beşik ve oyun parkını tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilme özelliği bulunur. Tekerleklerinde bulunan fren sistemi ile anne yanı park yatağı güvenli bir şekilde konumlandırabilirsiniz ve anne yanı beşik ve oyun parkınızı seyahatlerinizde kolaylıkla yanınızda taşıyabilirsiniz.  Park yatak içerisinden çıkan sineklik ile bebeklerinizi uyku ve oyun sırasında sinekler rahatsız etmeyecektir.  Oyun parkı şeklinde de kullanılabilen anne yanının file cepleri ve fermuarlı penceresi de bulunmaktadır. Bu özellik ile bebekleriniz oyun parkına kendi başına girebilir ve oyununa başlayabilir.

Anne Rehberi: Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı 
Anne Rehberi: Javaju Anne Yanı Beşik ve Oyun Parkı 

Javaju Oyun Parkı, figürlü bir şekilde tasarlanan ve bebeklerinizin oyun saatlerine en iyi şekilde uyum sağlayacak olan oyun parklarındandır. Oyun parkında bulunan fermuarlı cep sayesinde minikler oyun parkına istediklerini girebilir, oyuncaklarını oyun parkı içerisinde alabilir ve eğlenceli vakit geçirebilirler. Alüminyum gövde bulunan oyun parkı minikleriniz için güvenli bir tercih olacaktır.

Javaju oyun parkında bulunan tekerlekleri sayesinde kolayca taşınabilme özelliği bulunur. Bebeğinizin severek ve güvenle vakit geçireceği oyun parkını kolayla katlayıp, taşıma çantasına koyarak istediğiniz yere taşıyabilirsiniz. Bu sevimli ve pratik park yatağı doğumdan bebeğiniz oturmaya başlayana kadar kullanabilirsiniz.


Oyun parkında bulunan nefes alabilir, terletmeyen kumaştan üretilen iç yatak şiltesi ve iç alan kaplaması sayesinde bebeğinize konforlu ve doğal bir uyku imkânı sağlar.

Welcome Baby olarak bebekleriniz için seçtiğiniz ürünlerinden birçok kriterden geçmesi gerektiğinin farkındayız. Bu nedenle önerdiğimiz ve sunduğumuz ürünler özel olarak incelenmektedir. Bu hafta Anne Rehberinde sunduğumuz Araç & Gereç kategorisine giren Anne yanı oyun parkı ürünleri hem bebeklere hem de ebeveynlere keyifli bir deneyim sunacaktır.

Kampanyalardan ve indirimlerden yararlanarak anne bebek ihtiyaçlarınızı kolay bir şekilde tamamlayabilirsiniz.