Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

Beyza Kantemir - Monday, August 28, 2023

Ebeveynler bebeklerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, huzurlu ve güvenli bir ortam sunmak isterler. Welcome Baby olarak tüm anne bebek ve çocuk ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamanız için sizlere birçok popüler marka, ürün ve içerik sunmaktayız.

Image

Çocuk sahibi olmak hem anne baba adayları hem de çevresindeki bireyler için çok heyecan verici bir durumdur. Ebeveynler bebeklerinin ihtiyaçlarını en iyi şekilde karşılamak, huzurlu ve güvenli bir ortam sunmak isterler. Welcome Baby olarak tüm anne bebek ve çocuk ihtiyaçlarınızı en iyi şekilde karşılamanız için sizlere birçok popüler marka, ürün ve içerik sunmaktayız.  Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım? Blog yazımız ile Welcome Baby’nin sunduğu ayrıcalıklar hakkında bilgi sahibi olabilir, kolay ve keyifli alışveriş yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz.


Geniş Kategori ve Ürün Seçeneği

Bebek ve çocuk ihtiyaçları her ay ve yaş aralığına göre değişiklik gösterir. Yenidoğan bebek ihtiyaçları başka olurken ilkyaş bebek ihtiyaçları daha farklı olur. Bu nedenle bebek ve çocuklarınızın dönemlerine göre ihtiyacı olan doğru ürünleri bulmak çok önemlidir.

Welcome Baby web sitemizde Anne&Bebek, Giyim, Oyuncak, Kitap başlıklı 4 ana kategori altında bulunan alt kategoriler ile birlikte toplam 900 küsür kategori bulunmaktadır. Bulunan geniş kategori seçeneği sayesinde ihtiyacınız olan ürünleri daha kolay şekilde bulabilirsiniz.  Bebek arabası, oto koltuğu, mama sandalyesi gibi bebeğinizin ihtiyacı olacak olan büyük araç&gereç ürünleri, Hastane çıkışı, tulum, body, pantolon gibi bebeklerinizin  tarzlarına uygun sağlıklı yapıdaki giyim ürünleri, eğitici, sesli, kız ve erkek oyuncak çeşitleri, bebek ve çocukların dil ve görsel algısına katkı sağlayacak olan İngilizce ve Türkçe kitap çeşitleri gibi ürünler tüm bu geniş kategori ve ürün seçenekleri ile sizlere sunulmaktadır.


Bebek ve çocukların büyürken en iyi ürünleri deneyimlemesini hedefleyen Welcome Baby sayesinde ihtiyacınız olan ürünleri popüler markalar ile kolaylıkla bularak bebek ve çocuklarınız için en doğru ürünü kullanabilirsiniz.  Sizlere web sitemizde bulunan popüler markalardan bahsetmek isteriz. Bu markaları daha önce duyduğunuza ve ürünleri memnuniyetle kullandığınız eminiz.  Araç & Gereç ürünlerinin popüler markalarından Mamas & Papas, Bagi, Chicco gibi markaları web sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz.

Sürekli yeni ürünleri ile birlikte web sitemizde bulabileceğiniz Skip Hop, Stephen Joseph, Trixie gibi markalar popüler markalarımızın başında gelmektedir. Sevimli tasarımlar ve konforlu detaylar sayesinde hem çocuklar hem de ebeveynler ürünleri kullanırken memnuniyet yaşamaktadır.

Hamilelik ve emzirme döneminde annelerin severek kullandığı markalardan Lansinoh, Philips Avent, bblüv, Babyjem gibi popüler ve kullanıcı deneyimi markalarını web sitemizde kolaylıkla bulabilirsiniz.


Yenidoğandan çocukluk dönemine kadar her ay ve yaştan sevimli tasarımlar ile sunulan bebek, çocuk giyim ürünleri de Welcome Baby’nin kendini yeni tarzlar ile sürekli geliştirdiği kategorilerdir. Pamuklu giyim ürünleri ile minikleriniz için en doğru ürünleri bulabilirsiniz. Biorganic, Caramell, Carter’s, Mayoral gibi popüler markaları mutlaka incelemenizi öneririz.

Çocukların severek vakit geçirdiği ve eğlenerek öğrenmelerini sağlayan Oyuncak kategorimizden çıkmak mümkün olmayacaktır. Hot Wheels, Barbie, B.Toys, Cry Babies, Dickie, Dolu, Fisher Price gibi popüler oyuncak markaları miniklerin favorileri olacaktır.

Her alanda ihtiyaçların tamamlanmasını hedefleyen Welcome Baby bebek ve çocuklara sunduğu İngilizce ve Türkçe kitaplar ile öne çıkmaktadır. The Usborne, Dk Yayıncılık,  Türkiye İş Bankası Kültür Yayınları, Eolo, Pearson gibi popüler yayınevleri Welcome Baby sayesinde miniklere sunulmaktadır.

Welcome Baby web sitemizde sizler için sunulan her ürün orijinaldir. Hasar görmemiş, özenle paketlenmiş, direkt firma aracılığı ile sizlere ulaşan ürünlerimizi dikkat çeken kalitesi ile kullanmak sizleri memnun edecektir.


Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?
Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

Fırsatlar ve Kampanyalar

Welcome Baby web sitemizde alışveriş deneyiminizi daha keyifli hale getirecek indirim fırsatları ve kampanyalar bulunmaktadır.  %40’a varan fırsatlar, günlük ya da saatlik indirimler sayesinde anne bebek ve çocuk kategorisinde ihtiyacınız olan ürünlere avantajlar ile sahip olabilirsiniz.

Kampanyalar sayfamızı ziyaret ederek seçili ürünler ya da markalarda geçerli olan indirimler ile alışverişlerinizi keyifle tamamlamanızı öneririz. 


Yeni Üyelere İndirim: Web sitemize yeni üye olarak indirim kazanma fırsatını da Welcome Baby sayesinde yakalayabilirsiniz. Sitemize üye olarak satın aldığınız ürünlerin kargo süreçlerini kontrol etmede kolaylık yaşarken indirim ve fırsatlardan da ilk siz haberdar olabilirsiniz.


1000 TL ve Üzeri Kargo Bedava: Welcome Baby web sitesinden yaptığınız 750 TL ve üzeri alışverişlerinizde kargo bedava fırsatından yararlanabilirsiniz. İhtiyaçlarınızı en doğru ürünler ile tamamlamak ve kargo bedava fırsatından yararlanmak keyifli bir alışveriş süreci yaşamanızı sağlayacaktır.


Taksit Avantajları: Welcome Baby web sitesinden yapacağınız alışverişlerinizde taksit avantajlarından yararlanarak alışverişinizi daha kolay hale getirebilirsiniz. 


Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?
Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

Distribütör Olduğumuz Markalar

Sürekli kendini geliştirerek ve yenileyerek büyüyen Welcome Baby markamızın Distribütör olduğu markalar hakkında da bilgi vermek isteriz. 

Bblüv, Waboba, Nuuroo, Renolux, Micro markaları olmak üzere toplam 5 markaya Distribütör yaparak sizlere sunmaktadır.  Popüler ve ödüllü ürünler sunan bu markalar kategorileri ile öne çıkmaktadır.


Bblüv: Anne bebek ve çocuk kategorisinde şu an yaklaşık 70 ürün sunan ama gün geçtikçe ürünlerini yenileyen bblüv  markası bakım ürünleri, deniz ürünleri, beslenme ürünleri ile öne çıkmaktadır.


Nuuroo: Beslenme gereçleri kategorisine ürünler sunan Nuuroo markasını inceleyerek bebek, çocuk ve kendiniz için özenle tasarlanmış termos ürünlerini inceleyebilirsiniz. Ürünlerin dikkat çekici özellikleri ve şık tasarımları incelemeye ve değerlendirmeye değerdir.


Renolux: Bebek ve çocuklar için güvenli araç & gereç seçimi çok önemlidir. Renolux markası bebek ve çocukların güvenli seyahat etmesi için özenle ve dikkatle üretilmiş oto koltukları sunmaktadır. Güvenlik sertifikaları ve güvenlik testleri ile öne çıkan oto koltuklarını mutlaka incelemenizi öneririz.


Micro: Popüler markalardan birisi olan Micro Welcome Baby sayesinde sizlere sunulmaktadır. Her yaştan çocuğun keyifle vakit geçirmesini hedefleyen scooter ürünleri özellikleri ile dikkat çekmektedir. Çocuklar için eğitici bir oyuncak seçeneği olan scooter ürünleri aynı zamanda fonksiyonel özellikleri ile ebeveynleri de memnun etmektedir. Keyifli vakit ve konforlu detaylar için mutlaka Micro markasını incelemenizi öneririz.


Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?
Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

Fenomen X Welcome Baby

Fenomen Annelerin severek takip ettiği ürünlerin çoğunu Welcome Baby web sitemizde bulabilirsiniz. Kullanıp deneyimleyen annelerin memnun kaldığı ve överek anlattığı anne bebek ve çocuk markalarının çoğu Welcome Baby web sitesinde sunulmaktadır.

Sizlere özel hazırladığımı Fenomen X Welcome Baby projesi ile sevdiğiniz fenomenleri bu proje içerisinde görebilir ve fenomenlerin linklediği ürünleri Welcome Baby aracılığı ile kolaylıkla satın alabilirsiniz.


Mağazalarımız

Welcome Baby web sitemiz kadar mağazalarımızda da tamamen müşteri memnuniyetine dikkat edilerek çalışılmaktadır. Ürünleri web sitemizden inceledikten sonra kendiniz görmek istediğinizde Welcome Baby mağazalarımızı ziyaret edebilirsiniz. Welcome Baby personellerimizden destek alarak ürünler hakkında bilgi sahibi olabilir ve ihtiyacınız olan ürünü kolay bir şekilde bulabilirsiniz.

İstanbul’da 3 Adet, Afyon’da 1 Adet ve Bodrum’da 1 Adet mağazamız bulunmaktadır.  Mağazalar sayfamızı ziyaret ederek mağazalarımızın konumları hakkında ayrıntılı bilgi sahibi olabilirsiniz.


Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?
Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

Sosyal Medya Hesaplarımız

Sadece web sitemizden değil sosyal medya hesaplarımızdan da bizleri takip etmenizi öneririz. Sosyal medya hesaplarımız sayesinde kampanyalar, indirimler, yeni ürünler hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz. Aynı zamanda yaptığımız çekilişler, etkinliklerden ilk siz haberdar olmak isterseniz Welcome Baby Instagram, Twitter, Facebook sosyal medya hesaplarımız ile bizleri takip etmenizi öneririz.

Ürün tanıtım videoları, kurulum videoları için YouTube hesabımızdaki videolar işinize çok yarayacaktır. Pinterest, Tiktok, Linkedln, Spotify hesaplarımızı aktif olarak kullanarak bizleri oradan da takip edebilirsiniz.


Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?
Neden Welcome Baby'den Alışveriş Yapmalıyım?

En İyi Hediye Seçenekleri

Welcome Baby web sitemizde anne bebek ve çocuklar için en iyi hediye seçeneklerini görebilirsiniz. Anneler için hastane çıkışı setleri, yenidoğan bebekler için giyim, bakım ürünleri, minik çocukların özel günleri için sevimli oyuncaklar gibi geniş kategoriler sayesinde sevdiklerinizi mutlu etmek çok kolay olacaktır. Birçok çeşitli marka seçeneği sayesinde aradığınız hediyeyi kolay bir şekilde bulabilirken kampanyalardan yararlanmak da alışverişinizi daha keyifli hale getirecektir.

Örneğin bblüv markamızın sunduğu beslenme hediye seti ve yenidoğan hediye seti seçeneklerini inceleyerek yeni doğum yapmış sevdiklerinize iki seçenekten birisini hediye olarak seçebilirsiniz. Hediye kutuları içerisinde bblüv markasına ait ürünler bulunmaktadır.

Kendi hediye kutunuzu kendiniz oluşturmak isterseniz Mummy's Baby markasının sunduğu Hediye Kutusu To Our Preciouses şık ürünü değerlendirebilirsiniz. Kendi seçtiğiniz ürünleri kutu içerisine koyarak sevdiklerinize hediye edebilirsiniz.