Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

Bebeklerde Burun Tıkanıklığı Nedenleri

Beyza Kantemir - Monday, January 16, 2023

Bebeklerde burun tıkanıklığı durumu genellikle kış aylarında havanın kuruması ve enfeksiyon hastalıkları ile beraber sıklaşmaktadır. Bu durumun nedenlerini açıklamak ve bebeklerinize iyi gelecek 2 popüler ürünü size tanıtmak istedik. Özellikle kara ikliminin yaşandığı iç bölgelerde olmak üzere kış ayları boyunca ortamın sürekli ısıtılması ve havalandırılmaması sonucu kuruyan yatak odalarındaki kuru hava, özellikle bebek ve çocukların burunlarının tıkanmasına, üst solunum yollarının zorlanmasına neden olmaktadır.

Image

Okuma Süresi: 3 dakika

Bebeklerde burun tıkanıklığı durumu genellikle kış aylarında havanın kuruması ve enfeksiyon hastalıkları ile beraber sıklaşmaktadır. Bu durumun nedenlerini açıklamak ve bebeklerinize iyi gelecek 2 popüler ürünü size tanıtmak istedik.

Bebeklerde Burun Tıkanıklıklarının Başlıca Nedenleri Nedir?

Kuru Hava: Özellikle kara ikliminin yaşandığı iç bölgelerde olmak üzere kış ayları boyunca ortamın sürekli ısıtılması ve havalandırılmaması sonucu kuruyan yatak odalarındaki kuru hava, özellikle bebek ve çocukların burunlarının tıkanmasına, üst solunum yollarının zorlanmasına neden olmaktadır.

Nezle, Üst solunum Yolları Enfeksiyonları: Üst solunum yolları enfeksiyonları (ÜSYİ) bahar ve kış aylarında en sık görülen hastalık çeşitidir. Aynı zamanda çocuklarda burun tıkanıklığının en sık rastlanan nedeni olarak da bilinmektedir. Özellikle kreş, yuva, gibi kapalı ortamlarda hasta çocukların hapşırık, öksürüğü ile kolay bir şekilde yayılan hastalıklar diğer çocuklara da bulaşır ve bu durumun sık görülmesi normaldir.

Bebeklerinize Burun Tıkanıklığı için Yardımcı Olacak Marka bblüv Ürünlerini Tanıyalım

Ürünlerini tamamen çocukların memnuniyetini hedef alarak tasarlayıp üreten Bblüv markası hem ebeveynleri hem de çocuklarınızı memnun edecektir. Bblüv markası güvenli, dayanıklı, çekici ve hayatı kolaylaştıran kaliteli ürünlerin çocuklarınızı mutlu edeceğine inanır ve kendisini bu yönde geliştirir. Bebeklerin sık karşılaştığı bir durum olan burun tıkanıklığı için en iyi çözümleri düşünüp üreten bblüv yine sizleri rahatlatacaktır. Bebekleri için en iyisini düşünen ebeveynlerin kullanarak çok memnun kalacağı bu iki popüler ürünü tanıyalım.

bblüv Rinö Pilli Burun Aspiratörü

Rinö; dolu, küçük burunların rahatlamasına yardımcı olan bir burun aspiratörüdür. Bu ürün noninvazivdir ve kullanıcıya tam kontrol sağlar. Filtre gerektirmez. Toplanan mukus bir silikon ucun altında bulunan rezervuara aktarılır. Rinö’nun şekli, harika bir tutuş ve mukus temizlemek için mükemmel bir açı sağlar. Bu ergonomik tasarıma hayran kalacaksınız.

Rinö, sızdırmaz toplama kabı sayesinde hijyeniktir ve temizlemesi çok kolaydır. İşiniz bittikten sonra pratik bir şekilde burun aspiratörünü tekrar kullanmak için temizleyebilirsiniz.

Çocuğunuzun gelişiminin her aşaması için mükemmel bir tasarım olan 2 adet tıbbi kılavuz sınıfı silikon uç içermektedir. Bu özellik sayesinde bebekleriniz için güvenle kullanabilirsiniz. Manuel aspiratörlerde bulunmayan, nazik ve sürekli bir emiş sağlar. Bebeğinizin burnunu bir dakikadan kısa sürede etkili ve nazik bir şekilde temizlenmesini sağlayacak olan bu Rinö pilli burun aspiratörünü mutlaka deneyimlemelisiniz. Çok memnun kalacağınıza eminiz.

 

bebeklerde burun tıkanıklığı nedenleri

bblüv Nöze Filtresiz Burun Aspiratörü

Bebeklerinizin burun tıkanıklığı için özel olarak tasarlanmış bir diğer konforlu ürün de Nöze’dir Nöze bebeğinizin tıkalı burnu için güvenli ve etkili mukus temizliği sağlar. Bebekler için özel olarak tasarlanmış olup, soğuk algınlığı ve alerji durumlarında daha iyi nefes almalarına yardımcı olur. Kompakt tasarımı sayesinde taşınabilir ve yumuşaktır. Seyahatlerinizde kolayca kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır.

Bebeklerinizin burun tıkanıklığı için özel olarak tasarlanmış bir diğer konforlu ürün de Nöze’dir Nöze filtresiz burun aspiratörü bebeğinizin tıkalı burnu için güvenli ve etkili mukus temizliği sağlar. Bebekler için özel olarak tasarlanmış olup, soğuk algınlığı ve alerji durumlarında daha iyi nefes almalarına yardımcı olur. Kompakt tasarımı sayesinde taşınabilir ve yumuşaktır. Seyahatlerinizde kolayca kullanabilmeniz için özel olarak tasarlanmıştır. Soğuk algınlığından kaynaklanan komplikasyonları önler, burun mukusunu temizleyerek daha hızlı iyileşme sağlar ve çocuğunuzu rahatlatır. Tahrişi önlemek için %100 Tıbbi sınıf (FDA onaylı) yumuşak ve esnek silikon burun ucu bulunmaktadır.

 

bebeklerde burun tıkanıklığı nedenleri

 

Hassas bebeklerinizin huzuru için özel olarak tasarlanmış bu ürünleri mutlaka kullanıp deneyimlemeniz gerekmektedir. Bu ürünler sizleri her durumda memnun ederken bebeklerinizin sağlığını ve mutluluğunu sağlayacaktır. Her bebek özeldir ve sağlıkları ihmal edilmemesi gereken bir konudur.

Bebek ürünleri hakkında deneyimli ve ödüllü bblüv markasının diğer ürünleri de inceleyerek bebeklerinizin sıkıntı çektiği durumları kolayca çözebilirsiniz. Bblüv ürünlerini inceleyip hızlı kargo ile satın almak için Welcome Baby sitesini ziyaret etmeyi unutmayın!
 

Sayfa içeriği sadece bilgilendirme amaçlıdır. Tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz.

Yazar: Beyza Kantemir