Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
48 ürün bulunuyor.

MARKA

Biorganic (2)
Carter's (8)
Mayoral (35)
Mummy's Baby (3)

BEDEN / YAŞ

0-3 Ay (1)
12-18 Ay (3)
12 Ay (4)
18-24 Ay (2)
18 Ay (4)
24-36 Ay (2)
24 Ay (5)
2-4 Ay (1)
36 Ay (2)
3-6 Ay (1)
3 Yaş (4)
4-6 Ay (1)
4 Yaş (3)
5 Yaş (4)
6-9 Ay (2)
6 Ay (6)
7-8 Yaş (2)
9-12 Ay (4)
9 Ay (5)
12 Ay (3)
18 Ay (4)
6-9 Ay (1)
6 Ay (1)

RENK

Bej (1)
Bej/Hardal (1)
Beyaz/Lacivert (1)
Çok Renkli (1)
Ekru (2)
Ekru/Yeşil (1)
Kahverengi (1)
Krem (3)
Lacivert (1)
Mavi (4)
Pembe (2)
Siyah (1)
Turuncu (1)
Yeşil (3)

FİYAT ARALIĞI

0 ₺ - 99 ₺

100 ₺ - 249 ₺

250 ₺ - 499 ₺

500 ₺ - 999 ₺

1000 ₺ - 99999 ₺

CİNSİYET

Kadın / Kız (1)

Yükleniyor...

Çocuk ve Bebek Sweatshirt

Çocuk sweatshirtleri yazın en çok tercih ettiğiniz parçalardandır. Bebeğinizi heyecanla beklediğiniz süreçte bebek ürünleri alışverişine çıkmak için sabırsızlanırsınız. Her yaş aralığını düşünüp uygun kıyafet seçimleri yapmak için özen gösterirsiniz. Bebeğiniz hızlı büyüme göstereceği için alacağınız her bebek giysisi bedenlerini doğru tercih etmelisiniz. Bebeğinizin bulunduğu ay içerisinde ihtiyaç öncelliklerini değişebilir. Yeni doğan zaman diliminde bebeğinizi giydirirken öncelikli kullandığınız ürünler ile 6. ayını tamamladıktan sonra 10,12, 24,36. aylarından itibaren seçtiğiniz kıyafetler arasında farklılık gösterebilir. Büyüyüp serpildikçe giyimleri de değişen küçük yaştaki çocuklarınıza doğru ürünleri kullanmanız önem taşır.

Her bebek ve çocuk birbirinden özeldir. Her biri ailelerin en kıymetlileri, en değerlileridir. Her konuda olduğu gibi bebeğiniz veya çocuğunuz ile ilgili kararları alırken özenli davranır, titizlikle bir konuda karara varırsınız. Bebek ve çocuk giyim ürünleri seçimi zor bir konu gibi görünmese de ince ayrıntıların düşünülmesi ve dikkat edilmesi gereken bir konudur. Bebeğin sağlığını bütüncül anlamda korumak gerekir. Beslenmesinden bakımına, giyiminden oyununa, eğitiminden bulunduğu ortam koşullarına kadar her biri bebeğin gelişimini etkileyen son derece önemli etmenlerdir. Bebek giyiminde seçeceğiniz her ürünün kalitesinin güvenilirliğine emin olmalısınız.

Bebeğinizi mevsime uygun olarak giydirmelisiniz. Kışın soğuklarında üşümemesini, yazın sıcaklarda terlememesini sağlamak doğru kıyafetleri bebeğinize giydirerek mümkündür. Mevsim geçişlerinde tercih edeceğiniz ürünlerin kalınlıkları, kumaş türleri bebeğinizi hastalıklardan korumaya yardımcı olması açısından oldukça önemlidir. Kış aylarında ve soğuk havalarda bebeğinizi koruyan kıyafetlerden birisi de bebek sweatshirt ürünüdür.

Bebek sweat tulum çeşitleri yenidoğan bebeğinizin içinde rahat etmesini sağlarken size de kullanım kolaylığı sağlar. Her yere giderken kolayca giydirebildiğiniz bebek sweatshirt takım hem konforlu olmalarından dolayı bebeğinize hem de pratik giyilip çıkarıldıkları için sizlere rahatlık sağlar. Gezmeye çıktığınızda, ev içinde, okula giderken veya çocuğunuzu spora götürürken kullanabilirsiniz.

Her kıyafet ile kombine edebileceğiniz birbirinden farklı modelde sweatshirt çeşitlerini bulabilirsiniz. İster bir eşofman takımı olarak kullanabilir, isterseniz şık tasarımlara sahip olan sweatshirt seçeneklerinden edinip bebeğinizin şık kıyafetlerinin tamamlayıcı olarak tercih edebilirsiniz. Kapüşonlu sweatshirt ailelerin kullanmayı en çok tercih ettikleri modellerdendir. Bebeğinizin başının üşümesini engellemenin yanı sıra çok amaçlı kullanımı da mevcut olmasından dolayı ailelerin ve küçük yaştaki çocukların severek giydiği kıyafetlerden birisidir.

Sweatler birçok mevsimde kullanabilen kıyafetlerdendir. Farklı kalınlıklarda üretilen sweatshirt çeşitlerini ihtiyacınıza göre her hava koşullarında bebeğinizin üzerine geçirebilirsiniz. Kışın soğuk havalarda daha kalın dokudakilerden yana seçim yapabilirsiniz. Yünlü, içi polarlı, kalın pamuklu, kaşmir gibi sıcak tutan çeşitlerden yapılan ürünleri bebeğiniz için kullanabilirsiniz. Mevsim geçişlerinde veya sonbahar ve ilkbahar mevsimlerinde genellikle hava günlere hatta saatlere göre değişkenlik gösterir. Sık sık değişebilen hava durumlarına önlem almak bebeğinizi hastalıklardan korumakla eşdeğerdir. Bu mevsimlerde kat kat giyinmek çözüm yolu olabilir. Bebeğinizi ince ince kat kat farklı kalınlıklarda kıyafetlerle giydirmeniz güneşli olduğunda terlememesini soğuduğunda üşümemesine sağlayacaktır. Çok kalın tercih edilmesine gerek duyulmayan bu mevsimlerde daha ince dokudaki sweathirtleri tercih edebilirsiniz. Rüzgara ve yağmura karşı tedbirli olabilmek adına bebek kapüşonlu sweatshirt kullanabilirsiniz.

Erkek ve Kız Çocuk Sweatshirt

Bebek kıyafetleri cinsiyete göre özel modeller de üretir. Bebek sweatshirt erkek ve kız çocukları için birbirinden farklı renk ve desende üretilen modellerini alabilirken, her iki cinsin de ortak olarak kullanabileceği sweatleri kolaylıkla bulabilirsiniz. Erkek ve kız çocuk sweatshirt üretimde daha çok mavi, yeşil, turuncu, gri, lacivert, kahverengi, krem rengi kullanılır. Erkek fermuarlı sweatshirt modeli kolay giyilip çıkarıldıkları için en çok tercih edilen modellerdendir. Farklı renk seçenekleri bulunan fermuarlı ve kapüşonlu sweatshirt modellerini isterseniz baskılı, desenli, hayvan motifli, çizgili, kareli, yazı baskılı gibi birçok sevimli çeşidini bebeğinizde kullanabilirsiniz.

Kız bebek sweatshirt modellerinde ise tıpkı erkek bebekler için üretilen modeller gibi çok çeşitte ve renkte farklı tasarımlarda bulabilirsiniz. İsterseniz süslü püslü, fırfırlı, işlemeli, simli, pullu modelleri seçebilir; isterseniz düz renkte olan sade, küçük baskılı modelleri tercih edebilirsiniz. Her kıyafetle rahatça kombinleyebileceğiniz sweatshirtleri bulmanız mümkündür. İncili yaka detaylı, spor fermuarlı ve kapüşonlu, gömlek yakalı modelli ürünlerinden içinden ihtiyacınıza göre satın alabilir günlük veya özel gün kutlamalarında bebeğinize giydirebilirsiniz. Alttan çıtçıtlı sweatshirt modellerini küçük yaştaki bebeğinizin üstünde sıyrılıp açılmasını engellemek için tercih edip güvenle kullanabilirsiniz. Yaz aylarını için de bebek ve çocuk tişört modellerini inceleyenbilirsiniz.

Her üründe olduğu gibi sweatshirtlerin kullanılan kumaşın kalitesine dikkat etmelisiniz. Bebek sweatshirt dikimi esnasında pamuk, yün, polar, organik kumaşlar, kaşmir, penye gibi birçok farklı kumaşlar türleri kullanılır. Sağlığa elverişli kumaşlardan veya dokuma ipliğinden kullanıldığı bebek sweat takım modellerini satın almalısınız. Ürünlerin %100 pamuktan veya organik dokuma türlerinden üretildiğinden emin olmalısınız. Tercihlerinizi yumuşak dokuya sahip, toksik kimyasalları ve kanserojen maddeleri içermeyen, antialerjik ve antibakteriyel yapıda olanlardan yana yapmalısınız.

Bebek sweatshirt fiyatları, markalara göre farklılık gösterir. Markanın tasarımına, modeldeki ayrıntılara, kullanılan ipliğin kalitesine ve iplik kalınlığına bağlı olarak fiyatlarda değişiklikler meydana gelebilir. Uygun fiyatlardaki bebek sweat modellerini dilediğiniz renk ve desende her yaş aralığına özel olarak üretilmiş bedende ürünleri bulmanız mümkündür. Bilinen güvenilir markalardan Caramell, Fisher Price, Losan Baby, Losan Kids, Mummy’s Baby, Zeyland ve çok daha fazlasına Welcome Baby mağazalarından ve www.welcomebaby.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

Devamını Göster