Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo

2022 Yılının En Çok Tercih Edilen Bebek Arabaları

Zeynep Şengün - Monday, January 16, 2023

Ebeveynliğe yeni adım atmış anne babalar ya da heyecanlı adaylar, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını bulmak varsa rahatça arkanıza yaslanın ve bu listeyi inceleyin. Ebeveynlerin girdiği bu telaşlı ve keyifli zaman içinde yüklerini hafifletecek ve daha kolay seçim yapmalarını sağlayacak 2022 yılında en çok tercih edilen bebek arabası modellerini sizin için derledik.

Image

Okuma Süresi: 4 dakika

Ebeveynliğe yeni adım atmış anne babalar ya da heyecanlı adaylar, yapılacaklar listenizde çocuğunuz için en iyi bebek arabasını bulmak varsa rahatça arkanıza yaslanın ve bu listeyi inceleyin. Ebeveynlerin girdiği bu telaşlı ve keyifli zaman içinde yüklerini hafifletecek ve daha kolay seçim yapmalarını sağlayacak 2022 yılında en çok tercih edilen bebek arabası modellerini sizin için derledik.

Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza almanız ile başlayan telaşlı ve keyifli ebeveynlik maratonu kimi zaman günlük aktivitelerinizi yerine getirmenizde zorlanmanıza sebep olabilir. Her anı paylaşmak istediğiniz bebeğinizle bir an önce dışarı çıkmak ve gezmek istemeniz çok normal. Yürüyüşler ve keyifli gezintiler sırasında ebeveynlere ve bebeğe yardımcı olacak en önemli araçlardan biri bebek arabalarıdır. Alışveriş, yolculuk, yürüyüş… Bebek arabaları her durumda yanınızda ve mükemmel bir eşlikçi olacaktır.

Bebek arabası tercih ederken ailelerin en çok dikkat ettiği kriter, bebeğin puset içinde rahat ve huzurlu olmasıdır. Tüm ebeveynler bebeklerini güvende taşıyacakları, bebek pusetlerinin yapı malzemelerinin sağlam, dış etkenlere ve darbelere karşı dayanıklı olmasını bekler. Doğru bebek arabası, bebeğe yalnızca oturmak ve uyumak için güvenli bir alan sunmakla kalmaz, ihtiyacınız olan tüm eşyaları kolayca taşımanız ve saklamanız için yeterli alan sağlamalıdır. Net ve modern çizgileri, son moda renkleri, pratik tasarımları ile aktiviteleri daha konforlu hale getirecek bebek arabalarına ve en iyi bebek arabası markalarına beraber göz atalım.

Travel Sistem Bebek Arabaları

Başka bir pusete ihtiyaç duymadan kullanabileceğiniz ve tek elle katlanabilen ve oto koltuğuna dönüşebilen bebek arabaları birçok ihtiyacı bir arada bulundurması açısından ebeveynlerin ilk tercihleri arasında yer alır. Alacağınız bebek arabasının bebeğinizi güvenle taşırken size konfor sağlayan bir model olduğundan emin olmalısınız. Birden fazla alanda kullanabileceğiniz modelde bir bebek arabası arıyorsanız travel sistem bebek arabaları aradığınız ürün olabilir.

Travel sistem bebek arabaları modelleri , tek bir ürünle birden fazla ihtiyacınızı karşılamanıza imkân tanır. Doğumdan itibaren kullanabildiğiniz bu işlevsel setler içerisinde güvenle bebeğinizi taşıyabileceğiniz portbebe ve ana kucağı ek parçaları da bulunmaktadır.

Portbebe ler bebeğinize beşik rahatlığı sağlayarak uykuya dalmasında olanak tanıyan yapıda tasarlanmıştır. Travel sistem bebek arabaları sayesinde, bebek arabasının puset kısmı arabanızın koltuğuna kolayca yerleşerek güvenle seyahat etmenize imkân sağlar. Travel sistem bebek arabası içinde uyuyan bebeğinizi portbebe ile uykusu bölünmeden istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

Travel sistem bebek arabalarının dayanıklı materyaller kullanılarak üretilmiş olmaları kullanım ömrünü uzatır. Uzun seyahatler ve zorlu yollar için ideal olan travel setleri çocuğunuz büyüyüp 4 yaşına gelene kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz.

2022 Yılının En Çok Tercih Edilen Bebek Arabaları

2022 yılının en çok tercih edilen bazı travel sistem bebek arabası modelleri:

 

Standart Bebek Arabaları ve Baston Bebek Arabaları

Yürüyüşlerinizde ve günlük aktivitelerinizi gerçekleştirirken bebeğinizi kucağınızda taşımak zorunda kalmadan kolaylıkla kullanabileceğinizstandart bebek arabaları ve baston bebek arabaları, şehrin dar sokaklarında kolayca hareket etmek isteyen ebeveynlerin bebek pusetleri içinde tercih ettiği ilk ürünler arasındadır.

Standart bebek arabaları modelleri , oldukça pratik bir kullanıma sahiptir. Hafif olmaları için özel malzemeden üretilmiş, kolayca açılıp kapanabilen tasarımı, modern ve fonksiyonel yapısı sayesinde özellikler kısa mesafe gezilerinde ve yürüyüşlerde hızlı ve pratik olmak isteyen ebeveynlerin sıklıkla tercih ettiği kompakt modeller arasında yer almaktadır.

Baston bebek arabaları, tasarımının sade ve basit olması sebebiyle fiyatı da diğer bebek arabası modellerinden daha uygundur. Diğer bebek arabalarına kıyasla daha kolay saklanır. Kapandığında elle taşınabilen, sopa görünümü alan bir forma dönüşür. Evinizde yer kaplamadan saklayabilirsiniz ve arabanızın bagajına kolaylıkla sığarak istediğiniz yere taşıyabilirsiniz.

 

2022 Yılının En Çok Tercih Edilen Bebek Arabaları

En hafif ve en çok sevilen bazı standart ve baston bebek arabaları:

 

Kabin Boy ve Oto Koltuğuna Dönüşen Bebek Arabaları

Konforlu seyahatlerin ve gezintilerin vazgeçilmezi, gezen annelerin ilk tercihi kabin boy bebek arabaları, dünyanın her yerine yapacağınız seyahatleriniz için ultra kompakt ve ekstra hafif yapısı ile uçak kabinlerine kolayca sığabilecek şekilde üretilmiştir. Seyahat etmeyi çok seven ve bebeği ile seyahat ederken pratiklik arayan ebeveynler için kurtarıcı bir çözüm sağlayan Kabin Boy Bebek Arabaları ve Yeni Nesil Oto Koltuğuna Dönüşen Bebek Arabaları 2022 yılında da en çok tercih edilen modeller arasında.

Saniyeler içinde bebek arabasından oto koltuğuna geçmenizi sağlayan seyahat sistemi ise bebekli ailelere, bebeklerini hem otomobil içinde hem de otomobil dışında güvenli ve pratik bir şekilde taşıyabilme imkânı sağlamak amacıyla tasarlanmıştır. Doona tarafından üretilen Yeni Nesil Bebek Arabası, mevcut araba koltuklarının en güvenlilerinden biri olarak, her durumda çocuğunuzun güvenliğini sağlayan oto koltuğu ve bebek arabası olarak test edilmiş ve sertifikalandırılmış tek araba koltuğudur.

 

2022 Yılının En Çok Tercih Edilen Bebek Arabaları

En pratik kullanıma sahip bebek arabaları:

 

En çok tercih edilen bebek arabaları 2022 modellerini Welcome Baby web sitesinden inceleyebilirsiniz.

Kaynaklar:

 

Yazar: Zeynep Şengün