Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper
Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper
Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper
Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper

Britax Römer

Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
1.245,00 ₺
Image
1

RMR-F1-2000008750_49116

4000984099034

Britax Römer Versafix İsofixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper Özellikleri

 

Konforlu Oto Koltuğu

Britax Römer Versafıx, eşsiz güvenlik kombinasyonu ile üç sabitleme seçeneği bulunmaktadır. en yeni, en güvenli ve en güzel tasarlanmış grup1 oto koltuğudur. 9-18 kg oto koltuğu (9 ay-4 yaş) arası kullanılmaktadır. Isofix ve üç noktalı emniyet kemer sistemi Isofıx & Top Tether bağlantı noktalarına sahip her arabada kullanım için uygundur. V-Tether ve Eksen Mili Bağlantısı teknolojilerimiz, çocuğunuzun öne doğru ve dönme hareketini büyük ölçüde azaltır ve her zamankinden daha güvenli olmasını sağlar. Derin, yumuşak minderli yan kanatlara ek olarak üstün yan darbe koruması sağlamak üzere yenilikçi enerji emen SI-Pad teknolojisi entegre edilerek çocuğunuzun daha güvenli olması sağlanmıştır. Üstün ISOFIX sistemi ISOFIX+,arabanın ISOFIX ve Top Tether bağlantı noktalarına doğrudan sabitlemeyi sağlar V-Tether-Enerjiyi kazaya orantılı olarak akıllıca emen üstün top tether sistemi Top Tether,üçüncü bir tespit noktası sağlayarak,koltuğun kendi ekseni etrafında dönmesin sağlar Pivot Link(Eksen Milli Bağlantı) bir darbe olması halinde çocuğun öne doğru olan hareketi kısıtlar SI-Minder Teknolojisi,Üstün yan darbe koruması sağlar. Derin kasalı,yumuşak minderlerle kaplanmış yan kanatlar- Optimum Yan Darbe Koruması sağlar Yan Darbe Koruması Yüksek performanslı göğüs minderleri,bir darbe olması halinde çocuğun öne doğru hareketini kısıtlar.

 

Versafix İsıfixli 9-18 Kg Oto Koltuğu Chili Pepper İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Tek çekişle ayarlanabilen 5-noktadan bağlantılı emniyet kemer sistemi.
  • Yükseklik ayarlı baş desteği ve kemer takımı,tek elle kolayca ayarlanır ve yeniden geçirme sırasındaki hataları önler.
  • Göstergeler,ISOFIX kancalarının geçtiğini geçtiğini teyit ede.
  •  Gösterge,top tether kemerinin doğru monte edildiğini teyit eder.
  • ISOFIX konektörünü serbest bırakma kolu-Önden kolayca serbest bırakabilir.
  • Isofıx yerleştirme kılavuzları-Kolay montaj ve araç iç kısmını korumak için Kolayca saklamak için Isofıx kancaları geri çekilir.
  • Çok kademeli yatış pozisyonları –Koltuk çocuğunuza rahatsızlık vermeden ayarlanır.
  • Kemerle ilişkili olmadan hızla çıkabilen kılıf.
  • Yumuşak minderli kılıf yıkamak için çıkarılabilir.
  • Omuz kemeri tutucuları,çocuğunuzu çocuk koltuğuna oturtmayı ve çocuk koltuğundan kaldırmayı çok daha kolaylaştırır.
  • Çoçuğunuzu koltuğa yerleştirmek için,toka öne bakar pozisyonda kalır ISOFIX, üç noktalı emniyet kemer sistemi.
  • Hitap Ettiği Yaş Aralığı: 9 Ay / 4 Yaş arası.
  • Markanın Ait Olduğu Ülke: Almanya
  • Üretim Yeri: Almanya
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>