Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap
Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap

Disney

Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
1.007,50 ₺
1

NGEO-9780000521880

9780000521880

Disney Esrarengiz Kasaba En Çok Satan Kitaplar Seti 3 Kitap Özellikleri

2012 yılında Amerika'da başlayan ve bir yıl sonra Türkiye'de yayınlanan bir çizgi dizi olan Esrarengiz Kasaba, son zamanların en sevilen yapımlarından biridir. 15 Mayıs 2016'da final bölümü ekranlara gelen çizgi filmin genç hayranları, Esrarengiz Kasaba kahramanlarının serüvenlerini kitaplar aracılığıyla takip etmeye devam eder. Esrarengiz Kasaba'nın baş kahramanları olan ikiz kardeşler, Dipper ve Mabel, amcaları Stan'in evinin bulunduğu Esrarengiz Kasaba'yı ziyaret eder. İkiz kardeşler, yeni geldikleri bu kasabayı dolaşırken ellerine gizemli bir günlük geçer. Esrarengiz Kasaba'nın otuz yılı aşkın ve sırlarla dolu geçmişini bu günlük sayesinde keşfeden iki kafadar, kendilerini birbirinden enteresan ve eğlenceli maceraların içinde bulur.

 

Esrarengiz Kasaba - Günlük 3

Esrarengiz Kasaba Kitaplar Seti 3 Kit'in ilk kitabı olan Günlük 3, Disney Channel'da yayınlanan tüm çizgi dizi bölümlerinden ayrıntılar barındırır. Dipper ve Mabel'in buldukları günlüğün basılı haline dönüştürülen bu kitap, kahramanların karşılaştıkları canavarlarla ilgili aldığı notları da içerir. İki kardeşin çözdükleri her bir sırrı da not aldıkları günlükte, Esrarengiz Kasaba'nın akıl almaz gizemleri ile ilgili birçok detay bulunur. 288 sayfadan oluşan bu ciltli baskının çevirisi ise Derya Dinç'e aittir. Okurlar, Günlük 3 Kitabı ile hem Esrarengiz Kasaba maceralarına daha yakından tanıklık edebilir hem de uzun yıllar boyunca saklayabilecekleri arşivlik bir baskıya sahip olabilirler.

 

Esrarengiz Kasaba - Kayıp Efsaneler

Esrarengiz Kasaba - Kayıp Efsaneler, sevilen çizgi dizide yer almayan dört farklı maceranın kâğıda döküldüğü bir çizgi romandır. Çizgi dizideki maceraların haricinde yeni öyküler görmek isteyen okurlar için ideal olan bu eserde, Esrarengiz Kasaba'nın alışıldık gariplikleri de yer alır. İlk öyküde Pacifica'nın serbest bıraktığı korkunç bir canavarın Mabel'in yüzünü çalması ve devamında gelişen eğlenceli olaylar konu alınır. İkinci öyküde ikiz kardeşleri Stan Amca'yı hapsolduğu yerden kurtarmak için çetin bir mücadele bekler. Üçüncü öykü, Mabel'in farklı dünyalar arasında yolculuk yaparken yanlışlıkla ortaya çok sayıda Mabel çıkarmasını anlatır. Son öyküde ise Stan ve Ford'un doğaüstü güçlere sahip bir mücevher hırsızını yakalama çabaları anlatılır. Tulgan Köksal'ın çevirmenliğini üstlendiği eser, toplam 144 sayfadan oluşur. 

 

Esrarengiz Kasaba - Dipper'ın Gizem Rehberi ile Aralıksız Eğlence

Dipper'ın Gizem Rehberi ile Aralıksız Eğlence, Dipper ve Mabel'in gizemli ve doğaüstü olaylarla ilgili kaleme aldığı bir hayatta kalma rehberidir. Pines Kardeşler, Esrarengiz Kasaba'da karşı karşıya kaldıkları birbirinden enteresan olaylar sonucunda edindikleri bilgileri bu kitapta paylaşır. Kitabın içinde, genç okurların bulmalarını istedikleri gizli bir hazine de bulunur. Eğlenceli ipuçları, değişik bilgiler ve hilelerin yer aldığı Dipper'ın Gizem Rehberi ile Aralıksız Eğlence, Alex Hirsch ve Rob Renzetti tarafından kaleme alınmıştır. 160 sayfadan oluşan eserin çevirisi, Derya Dinç'e aittir. 

 

  • Sayfa Sayısı : 450
  • Ebat : 14,5 x 19,5
  • İlk Baskı Yılı : 2020
  • Baskı Sayısı : 1. Basım
  • Dil : Türkçe

 

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>