Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1
İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1
İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1
İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1

İndigo Çocuk

İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
200,00 ₺
1

INDIGO-9786053105217

9786053105217

İndigo Çocuk Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 Özellikleri

Çocuklara erken yaşta okuma alışkanlığı kazandırmak, kitaplar içerisindeki karakterler ve ana fikirler aracılığıyla çocukların hayal dünyasını zenginleştirmek için iyi bir alternatif olan Pedagog Onaylı Uyku Vakti Hikayeleri Seti 1 içerisinde 4 farklı kitap bir arada sunuluyor. Basım dili Türkçe olan normal boyuttaki ciltsiz kitapların tamamı 28’er sayfadan oluşuyor. Birbirinden bağımsız ve farklı yazarların oluşturduğu 4 kitapta anlatılan hikayeler görsel olarak çocukların yaş düzeyine göre belirlenmiş göz alıcı çizimlerle süsleniyor. 2018 yılında yayınlanan kitaplar uzman pedagoglar tarafından tavsiye ediliyor. Kitapları yayınlayan İndigo Kitap,  2015 yılında yayın hayatına başlamasından bu yana sunduğu yerli, yabancı ve çocuk kitaplarıyla  eğlenceli vakit geçirilmesini ve literatüre çığır açan kitaplar kazandırılmasını hedefliyor.

 

Çocuklar Sevimli Karakterler ve Merak Uyandıran Hikayeler ile Tanışıyor.

 

Kitap okumayı bir zevke ve tutkuya dönüştürmek için ilgi çekici olayları çocukların rahatça anlayabileceği, zihinlerinde canlandırabilecekleri bir kurguya dönüştüren kitaplar birbirinden farklı ve sevimli karakterlerin serüvenlerini anlatıyor. Altın Yıldız Yarışması adlı kitabın kahramanı olan Züri’nin en popüler, tertipli, becerikli ve şık olabilmek için harcadığı çabalar anlatılırken, arkadaşlık ve dayanışma üzerine önemli mesajlar veriliyor. Dünyanın En Tembel Atı: Rüzgar adlı kitapta ise koşmayı ve yürümeyi hiç sevmeyen bir at olan Rüzgar’ın ve tam tersi özelliklere sahip Bay Çalışkan’ın başına gelenler konu ediliyor. Hataların farkına varılması ve kabul edilmesini anlatan bu kitap haricinde Hokus Pokus Diplodokus – Dünyanın İlk Sihirbazı adlı kitapta dinozorlarla ilgili bilgi sahibi olmak ve hayal gücünü geliştirmek mümkün oluyor. Serinin bir diğer kitabı olan Mırmır’ın Sihirli Bıyıkları adlı kitapta ise doğru düşünme ve doğru karar verme üzerine çocuklar ve hayvanların iletişimini anlatan harika bir hikaye anlatılıyor.

 

Altın Yıldız Yarışması

Cennet Çayırları Doğa Parkı’nda herkes yeni asılan ilanı konuşuyordu. Park sakinlerine aşağıdaki kategorilerde altın yıldız ödülü verilecekti:

- En popüler

- En tertipli

- En becerikli

- En şık

Acaba Züri de bir altın yıldız kazanabilecek miydi? Arkadaşlık ve dayanışma üzerine harika bir hikâye!

 

Dünyanın En Tembel Atı: Rüzgar

“Haydi Rüzgâr, uçur bizi!” İşte Rüzgâr. Dünyanın EN TEMBEL ATI. Rüzgâr koşmayı sevmezdi. Aslında yürümekten de pek hoşlandığı söylenemezdi. En sevdiği şey çiftlikte tembel tembel gezinip elma yemekti. Bay Çalışkan ne dese, Rüzgâr tam tersini yapıyordu. Sonunda Bay Çalışkan Rüzgâr’a kızıp onu çiftlikte bırakmaya karar verdi. Ama bu kez de traktörüyle başı dertteydi! Hataların farkına varılıp ve kabul edilmesi için harika bir hikâye!

 

Hokus Pokus Diplodokus – Dünyanın İlk Sihirbazı

Hokus Pokus Diplodokus bundan tam 150 milyon yıl önce doğdu. Yumurtadan çıktığı andan itibaren Hokus'un farklı bir dinozor olacağı belliydi. Hokus, doğar doğmaz hapşırmış ve yumurtasının kabukları gürültülü bir POFFF! sesi çıkararak ortadan kaybolmuştu! Hokus, dünyanın ilk sihirbazıydı! Hokus büyüdükçe yetenekleri de gelişti, ünü bataklığın dört bir yanına yayıldı. Doğum gününde gerçekleştireceği büyük gösteride dinozorları büyük bir sürpriz bekliyordu! Dinozorlar hakkında bilgi edinme ve hayal gücünü geliştirme üzerine harika bir hikâye!

 

Mırmır’ın Sihirli Bıyıkları

Nilü ne zaman bir şey istese cevap hep aynı oluyordu. “Arkadaşlarım akşam bizde kalabilir mi?” “Hayır.”“Bir maymunum olabilir mi?” “Hayır!” “Senin odanda oynayabilir miyim Sarp?” “HAYIR! KESİNLİKLE HAYIR! ASLA!” “Ama bu haksızlık! Ne istesem herkes hep hayır diyor…” “Hımm… Demek öyle… Mırrrr… Belki ben sana yardım edebilirim,” dedi mırıltılı bir ses. Nilü merakla baktı. Duvarın üstünde bir kedi oturuyordu. Doğru düşünme ve doğru karar verme üzerine harika bir hikâye!

Pedagog onaylıdır

4 kitaptan oluşmaktadır

Yayın Tarihi: 2020

Sayfa Sayısı: 128

Kağıt Cinsi: Kuşe Kağıt

Dil: Türkçe

Cilt Tipi: Karton Kapak

Boyut: 26 x 26.5 cm

 

<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>