Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML
Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML

Trukid

Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
149,90 ₺
1

TRUKID-611455800260

611455800260

Trubaby Sensitive Egzema Therapy Cream 58 ML Özellikleri

 

Bebeklerinizin Hassas Cildi için Özel Ürün

TruBaby Yatıştırıcı Cilt Egzama Kremi, egzama hastaları için en üst düzeyde rahatlık sağlar. Kokusuz, steroid İçermez ve kokusuzdur - en hassas ciltler için mükemmel sonuç verir. TruKid'in allantoin, aloe, kakao yağı ve jojoba gibi gerçekten doğal bitki ve yağ özlerinin özel karışımından geliştirilen seramitle zenginleştirilmiş formüllü krem, tahriş olmuş ve çatlamış ciltler için egzama, kızarıklık, tahriş ve küçük çaplı rahatsızlıklar için hayati bir yatıştırıcı güç sunar. Krem, gündüz veya gece boyunca ultra nemlendirici ile fazla mesai yapar ve ciltteki yanma ve tahrişi yatıştırır. Kokusuz ve kokusuz olduğu için en hassas cilt tiplerini bile tahriş etmez, TruBaby Yatıştırıcı Cilt (Egzama) Krem, çocukları ve yetişkinler için rahatlatıcı etkidedir.

 

Sensitive Egzema Threapy Cream 58 ML İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Kullanım: Nemi hapsetmek için cilt rahatsızlığı olan bölgelere ve yüze ve vücuda bolca uygulayın.
  • Banyodan sonra nemli ciltte, yatmadan önce veya gün boyunca ekstra koruma için sabahları güneş koruyucu altında kullanmak için idealdir.
  • Kuru cilt, çatlamış cilt ve yara izleriyle savaşan kakao yağı ve allantoin içeren hassas egzama ciltleri için gerçekten doğal, ultra nemlendirme sağlar.
  • Kimyasal veya koku içermez ve yalnızca güvenli, sizin için iyi malzemelerden üretilmiştir.
  • PETA sertifikalı hayvan dostu %100 geri dönüştürülebilir, BPA içermeyen ambalaj ile biyolojik olarak parçalanabilir.
  • 58 ml.
  • Sertifikalar: Ulusal Egzama Derneği tarafından kabul edilmiştir.
  • Bebek kozmetik ürünü çocuk doktoru ve dermatolog test edilmiştir.
  • İçindekiler: Arıtılmış Su, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Yaprak Suyu, Kaprik Kaprilik Trigliserit (Hindistan Cevizi), Carthamus Tinctorius (aspir) Yağı, Gliserin (Bitkisel), Stearik Asit, Gliseril Stearat, Stearil Alkol, Sorbitan, Bal, Squalane, Allantoin, Vitus vinifera (Üzüm) çekirdeği yağı, Hyaluronik Asit, Cucumis Sativus (Salatalık) Meyve Özü, Butyrospermum Parkii (Shea Yağı), Karbomer, Theobroma Kakao (Kakao) Tohum Yağı, Panthenol (Pro-vtamin B5), Karışık Tokoferoller (E Vitamini), Poliaminopropil Biguanid, Etilheksilgliserin
  • Bebeğinizin cilt hassasiyeti veya egzeması çok üst düzeydeyse ürünü kullanmadan önce el bileğinin iç kısmına çok az miktarda uygulayıp 15 dakika boyunca gözlemlemeniz tavsiye edilir.
  • Trukid ürünlerinin hiçbiri paraben, phatalate, sls, sles, silikon, 1,4 dioxane, gluten, bpa içermiyor. Steriod ve türevlerini içermez!
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>