Sepet
Sepetin şu anda boş.
Konumunuza özel içerikleri görmek ve online alışveriş yapmak için başka bir ülkeyi veya bölgeyi seçin.
logo
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası
Lego City Polis Arabası

Lego

Lego City Polis Arabası

Image
Hızlı Kargo
Image
Vade Farksız 3 Taksit
Image
Orijinal Ürün
Image
Mağazadan Değişim
289,90 ₺
5+ Yaş
1

ADR-LSC60312_4078

5702017161884

Lego City Polis Arabası Özellikleri

 

Polis Arabası Yap Oyna Setiyle Yaratıcı Oyunların Vitesini Yükseltin!

Çocukları havalı jantları, geniş çamurlukları ve yol tutuşlu lastikleri olan sportif bir oyuncak polis devriye arabası içeren bu Lego City Polis Arabası oyun setiyle eğlence ve heyecan dolu bir dünyayla tanıştırın. Saatlerce sürecek olan hayal gücüne dayalı hırsız yakalama aksiyonu için el feneri ve polis şapkası olan polis memuru minifigürünü ekleyin! Hayal gücü dünyasına hoş geldiniz! Lego City Polis yapı blok oyuncakları, yaratıcı oyunların vitesini yükselten havalı oyuncaklarla çocukları aksiyonun tam ortasına götürür. Çocuklar, gerçek hayatı eğlenceli ve heyecan verici bir şekilde betimleyen oyun senaryolarıyla dünyayı keşfeder. Bu yüksek hızlı Polis Arabası oyun seti ile Lego City hırsızlarına yetişin. Geniş jantlarına, çıkıntılı çamurluklarına ve havalı farlarına göz atın. Bu muhteşem arabayı sırf görmek bile kötü adamları durduracak! Şimdi el fenerini alın, polis şapkanızı takın, arabaya atlayın ve hırsız yakalama maceraları için şehre gidin! Çocuklarınızın gittiği her yerde oynayabilecekleri yaratıcı yap-oyna oyuncağı!

 

 

Polis Arabası Oyun Seti İçerik ve Teknik Özellikleri

  • Kutu içeriği: Direksiyonun arkasında sete dahil polis memuru minifigürü için yeri olan bir oyuncak polis arabası, içindeki polis minifigürü için bir oyuncak el feneri ve polis şapkasıyla birlikte gelir.
  • Lego City oyun setleri, gerçek hayattan senaryolara dayalı yaratıcı rol oyunlarına ilham veren binalar, araçlar ve karakterler içerir.
  • Çocuklar oyuncak polis arabasını yaparken keşfettikten sonra polis memurunu direksiyona oturtup hırsız kovalama maceralarına çıkabilir.
  • Bu yapım seti, basılı resimli bir yapım rehberine ve LEGO Yapım Talimatları uygulamasında dijital yapım talimatlarına sahiptir.
  • Tüm Lego yapım parçaları; tutarlı, uyumlu ve yapımı eğlenceli olduğundan emin olmak için 1958’den beri titiz sektör standartlarına uygun üretilmektedir.
  • Yapıldığında oyuncak Polis Arabası boyutları: 4 x 11 x 5 cm
  • Kutu ölçüsü: 15.7 x 4.5 x 14.1 cm
  • Parça sayısı: 94
<< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >><< 1000 TL VE ÜZERİ ALIŞVERİŞLERDE KARGO BEDAVA >>